La Fira

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/06/2022 15:40:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

05 Activitats  

Carrer Laureà Miró

El carrer Laureà Miró va ser construït al segle XVIII, llavors amb el nom de carretera Reial, per convertir-se en un eix de comunicació fonamental entre els municipis del Baix Llobregat.

Amb aquesta voluntat d’exercir com a connector, es crea l’espai Activitats de La Fira ocupant part d’aquesta via, concretament el tram comprès entre el carrer de Joan Batllori i el Casal de Joves.

Entre el 6 i el 8 de maig, hi trobarem una variada proposta d’activitats musicals, educatives, esportives, juvenils, relacionades amb el medi ambient i la sostenibilitat, i també amb la innovació.

Punt de trobada recomanat per al públic familiar i amb oferta per a totes les edats, centrarà part de la seva proposta a l’escenari Viu Sant Feliu, que pren el seu nom de la marca de ciutat que celebra la tornada a la normalitat i la recuperació de la vida a la nostra ciutat. La resta de l’espai estarà configurat per estands de diferents serveis municipals.

Vols aprendre a fer un poke, estampar el teu propi disseny en una samarreta, saber com es fan els reels, veure la trobada de gegants d’escoles de Catalunya o aprendre com funciona un coet? Et ve de gust experimentar la innovació i la creativitat a través de jocs i dibuixos, assistir a un taller d’autoconsum fotovoltaic o a una sessió guiada de zumba? L’espai Activitats és el teu lloc!

Programa:

No s'ha trobat cap coincidència.
Salta a la part superior