Festa de Tardor

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
02/10/2023 03:38:53

Idioma

Identificació

La Festa de Tardor
Del 7 al 12 d'octubre de 2022

Lídia Muñoz Cáceres, regidora de Cultura

La Festa de Tardor és cultura

La nostra Festa de Tardor és un element d’identitat de Sant Feliu i forma part del nostre patrimoni cultural. És un element de cohesió, de sentiment de pertinença i d’orgull de ciutat, que s’articula al voltant d’un imaginari i d’unes activitats pròpies, creades i realitzades a Sant Feliu.

Una Festa que ha sabut preservar els elements que la singularitzen i que ens connecten amb la nostra història, però que també ha estat capaç d’actualitzarse i d’incorporar tot aquest llegat a la celebració d’una renovada festa en el present, consolidant-se sense cap mena de dubte, com un dels moments més populars i col·laboratius del nostre calendari festiu i cultural.

Amb un fort protagonisme del teixit associatiu santfeliuenc i construïda des de la participació ciutadana, cada any hi treballen centenars de persones a les quals vull agrair la seva il·lusió, implicació i esforç, ja que sense elles no seria possible.

Especialment cal destacar el paper de les colles, les veritables protagonistes de la cultura popular a la nostra ciutat.

Perquè, més enllà de la tasca de totes les persones que des de l’Ajuntament fan possible la celebració dels actes i més enllà de les institucions i empreses col·laboradores, és precisament l’entusiasme de la gent, la seva tasca voluntària i les seves aportacions les que donen sentit al programa d’actes i l’enriqueixen any rere any amb noves iniciatives i també mantenint les nostres tradicions.

I precisament el cartell d’aquest any celebra aquesta amalgama, aquesta unió de diferents elements que tots sumats donen com a resultat la nostra Festa de Tardor, un cor que batega gràcies a tots i cada un dels diversos elements que la componen.

Des de fa 3 anys el cartell ha recuperat el seu caràcter participatiu mitjançant un concurs obert a tothom que hi vulgui participar. Enguany, la guanyadora ha estat la dissenyadora santfeliuenca Karen Vicente, que ens ha regalat aquest cartell magnífic amb què celebrem, després d’uns anys difícils, que per fi podrem gaudir d’unes festes sense restriccions!

Visca la Festa de Tardor!
Visca Sant Feliu!

Lídia Muñoz Cáceres
Regidora de Cultura

Accés al Facebook de Lídia Muñoz, regidora de cultura  Accés al Twitter de Lídia Muñoz, regidora de cultura  Accés al Instagram de Lídia Muñoz, regidora de cultura

 

Salta a la part superior