Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/03/2023 16:45:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Actualitat
Cursos per a la recerca de feina abril - juliol 2023

Promoció Econòmica presenta la nova graella de formació per a la recerca de feina per al segon trimestre de 2023, amb més cursos sobre motivació, coaching, intel·ligència emocional i tècniques de selecció.

Nou curs de Canva dins del Programa Treball, Talent i Tecnologia

L'eina gratuïta de disseny més emprada actualment torna a centrar les formacions del Programa Treball, Talent i Tecnologia. Aquesta es realitzarà dimarts, 28 de març, de 14.30 a 16.30h en format virtual.

Formació i ocupació a Sant Feliu al 2022, en xifres

Els serveis de Formació i Ocupació de Promoció Econòmica de l'Ajuntament presenten el balanç en xifres de les diferents accions que han dut a terme el 2022. 

Ja està llesta la formació per a la recerca de feina del primer trimestre de 2023

L'SLO ja té perfilada la nova programació de cursos per a la recerca feina dels mesos de gener, febrer i març. En total, es realitzaran 11 tallers. Consulta el calendari i vine a formar-te amb nosaltres!

Graella de cursos supramunicipals 2023 per a la recerca de feina

L'Ajuntament ja té llesta la programació dels cursos per a la recerca de feina organitzats amb el suport de la Diputació de Barcelona i en coordinació amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Oferta formativa 2023 per a la creació i gestió d'empreses

Ja està disponible l'oferta formativa adreçada a empreses i emprenedors/ores per a la creació i gestió d'empreses per 2023. Les formacions es realitzaran majoritàriament en format virtual per facilitar la participació.

Salta a la part superior