Consistori

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/11/2023 17:12:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals

Nova etapa, mateix compromís

17/07/2023
Lectures: 379
Nova etapa, mateix compromís

En el mandat que iniciem, s'obre una nova etapa amb un canvi de govern, amb un partit socialista que ha preferit virar a la dreta, pactant amb la dreta independentista. Un acord de govern que no es basa en un projecte sòlid de futur per a la ciutat, ja que l'única qüestió que poden compartir els tres grups municipals que formen part de l'acord, no se sustenta de les propostes i visions comunes, fins i tot discrepants en moltes ocasions durant l'anterior mandat. I és que el que aquests tres grups tenen com a base és haver estat l'oposició a l'equip de govern anterior.

Des de Sant Feliu en Comú Podem, assumim amb responsabilitat el nou paper que ens correspondrà com a grup de l'oposició, i agraïm a totes les persones que ens han fet confiança a les urnes. En el nostre nou paper seguirem defensant el nostre programa, el model de ciutat amb el qual sempre hem estat compromeses, i els interessos de la ciutadania, tal com ho hem fet sempre.

Ho farem amb la responsabilitat obligada, i també amb claredat, amb tenacitat i amb contundència. Però, com sempre, amb esperit de construir consensos i acords amb la ciutat per millorar la vida de la nostra gent.

Posarem tota la nostra vàlua, el nostre respecte a la ciutat i el nostre recorregut al servei de la ciutat; perquè Sant Feliu sigui cada dia una ciutat millor, i on la seva gent sigui cada dia més feliç.

Defensarem la gestió feta en els darrers anys per a la construcció d'una nova ciutat, després del Soterrament, que respongui als interessos de la ciutadania i no a interessos partidistes o de titulars estèrils. No permetrem que es posi en risc el model de ciutat verda, cohesionada, que fa front als reptes de l'emergència climàtica i que aposta per la igualtat en totes les seves polítiques.

Nova etapa, però sobretot, la mateixa energia i el mateix compromís per defensar la ciutat que tant estimem.

www.santfeliu.cat/santfeliuencomupodem

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior