Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/07/2024 07:01:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals

Canvi de govern municipal per activar Sant Feliu

17/07/2023
Lectures: 805
Canvi de govern municipal per activar Sant Feliu

Des de Tots Som Sant Feliu volem donar les gràcies a totes les persones que mitjançant la seva confiança ens han permès obtenir dos regidors a l'Ajuntament a les passades eleccions municipals del 28 de maig.

Amb l'objectiu de fer una ciutat millor i aportar dignitat i qualitat de vida a les persones, vàrem proposar a la ciutadania d'activar un canvi en el govern municipal per poder activar Sant Feliu.

La resposta de la ciutadania a les urnes ha estat la de retirar suport als grups polítics que conformaven l'anterior equip de govern i la de mantenir o incrementar la confiança a les forces polítiques que proposàvem una alternativa de canvi per donar un nou impuls a l'acció de govern municipal. Aquesta confiança de la ciutadania ha estat corresposta amb l'acord del Partit dels Socialistes de Catalunya, Tots Som Sant Feliu i Veïns per Sant Feliu per constituir un nou govern a l'Ajuntament que posi la ciutat de Sant Feliu i les seves persones com a prioritat. D'aquesta manera, Sant Feliu de Llobregat tindrà un govern municipalista fonamentat en l'interès de ciutat i en la voluntat d'entesa, amb la força i l'estabilitat necessària per resoldre els problemes que hi ha, per afrontar els canvis, per aprofitar les oportunitats i per desenvolupar totes les seves potencialitats.

En els propers anys, viurem una gran transformació com a ciutat. Caldrà trenar bé un Sant Feliu ben cohesionat per sobre i per sota de l'antiga via del tren; que esdevingui una ciutat viva i activa, on els joves no hagin de marxar per manca d'habitatge assequible, segura i amb uns serveis bàsics que funcionin, on tota persona sigui important i ningú quedi enrere, una ciutat que és i ha d'exercir com a capital de comarca del Baix Llobregat. En els propers mesos, el nou equip de govern presentarem i concretarem la nostra proposta per als propers 4 anys en un nou Pla d'Acció del Mandat i en un nou Pla d'Inversions del Mandat.

En aquest nou mandat i com sempre ha estat, la nostra actitud serà constructiva, d'escoltar la ciutadania, de mà estesa amb la resta de grups del consistori, d'actuar amb responsabilitat, vetllant sempre per aportar dignitat i qualitat de vida a les persones i per fer un Sant Feliu millor.

www.santfeliu.cat/totssomsantfeliu

Salta a la part superior