Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/06/2018 15:03:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Cultura - Tota la informació cultural de la ciutat

02/11/2017
Lectures: 213
Teatre per commemorar el 75è aniversari del Centre Parroquial

Els propers dissabte 4 de novembre, a les 21 h, i diumenge 5, a les 18.30 h, tindrà lloc al Centre Parroquial la representació de l'obra teatral 'Aires de familia', de la companyia Enric Borràs. Es tracta d'una adaptació de la comèdia francesa d'èxit nou anys després que es representés sota el títol de "Como en las mejores familias". Ens trobem davant d'un text que ens parla de les relacions familiars, de la incomunicació, del masclisme i de la mala educació camuflada dins d'una situació quotidiana i propera per l'espectador. La representació fa passar una bona estona a l'espectador gràcies a una comèdia allunyada del vodevil que permet una reflexió posterior a partir del seu contingut.

'Aires de família' forma part del programa d'actes del 75è aniversari del naixement del Centre Parroquial, que va iniciar les activitats commemoratives al març d'aquest any i seguirà amb altres propostes fins al març de 2018. Exposicions, funcions de teatre infantil, amateur i professional, festivals, concerts, poesia i dansa tradicional folklòrica són algunes de les activitats programades en el marc del 75è aniversari del Centre.

L'entitat aprofita aquest esdeveniment important a la ciutat com a fil conductor per assolir tots els seus objectius. Així, pretén dinamitzar l'activitat teatral al Centre, obrir l'entitat a tots els barris perquè tothom conegui que hi ha un teatre de qualitat a la ciutat, i tornar a oferir propostes de teatre professional a part del teatre amateur. En definitiva, l'entitat espera aconseguir que Sant Feliu sigui, com a capital de comarca, un referent teatral al Baix Llobregat. I ho fa oferint també una nova cara del Centre, amb els canvis d'imatge de la sala, l'adequació de la caixa escènica i les millores tècniques en il·luminació i so.

Més informació: www.elcentresantfeliu.com

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action