Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

15/07/2018 23:01:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Cultura - Tota la informació cultural de la ciutat

13/11/2017
Lectures: 768
El Tast d'Espectacles Familiars incorpora enguany màgia i microteatre a la mostra

El 6è Tast d'Espectacles Familiars tindrà lloc el dissabte18 de novembre a diversos espais i carrers del centre de la ciutat. La sisena edició segueix la dinàmica d'anys anteriors, combinant activitats obertes al públic amb trobades professionals. Enguany però, i com a novetat, als espectacles de carrer de la plaça de la Vila se sumarà per primera vegada una gala de màgia i una sessió de píndoles de microteatre, a més d'una sessió de converses breus entre companyies i programadors. En total seran deu espectacles que la Fundació La Xarxa, organitzadora del Tast, ha seleccionat entre seixanta propostes.

Dissabte a les 10.30 h la Sala Ibèria serà l'escenari d'una gala de màgia, que serà presentada per Fèlix Brunet i comptarà amb la participació de quatre mags: Enric Magoo, Mag Stigman, Mag Txema i Jordi Quimera. GiraPíndoles serà present també a la Festa del Tast amb tres obres de microteatre: "No clinc, clinc" de Jordi Bertran, "Hey soul sister" i "Lleones". La cita serà a les 12.15 h, també a la Sala Ibèria.

Un dels escenaris principals del Tast serà la plaça de la Vila, que concentrarà un any més la major part de les activitats. A les 12 h hi participarà Jordi del Río amb el seu espectacle "Ludus". A les 13 h, Circ Xic presentarà Bicirc, un espectacle itinerant de circ de 10 minuts de durada amb música en directe. Paral·lelament s'oferirà el taller "Sigues un artista," a càrrec de CIRCulant. I a  les 13.30 h, s'iniciaran les primeres trobades breus cara a cara entre programadors i companyies per intercanviar opinions i projectes.

Les activitats seguiran a la plaça de la Vila durant la tarda. A les 16 h es podrà veure l'espectacle King Q Sham, d'Albert Vinyes, i s'oferirà de nou el taller "Sigues un artista", de CIRCulant. A les 16.30 h programadors i companyies tindran una nova oportunitat de realitzar intercanvis professionals. I a les 17 h, la companyia Instantropia presentarà "Memòria envasada al buit". 

La gala professional del Tast s'iniciarà a les 17.30 h al Centre Parroquial, i permetrà conèixer els nous espectacles de les deu companyies escollides: Teia Moner, El dit al nas, El Cau de l'Unicorn, Cia. Sabanni, Els contes de la Carla, Miscel·lània Teatre, El replà produccions, JAM, Circ Xic i La roda produccions. L'acte serà presentat per la companyia Tanaka Teatre i estarà també obert al públic.  

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action