Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

23/07/2018 06:18:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Cultura - Tota la informació cultural de la ciutat

24/11/2017
Lectures: 785
Lliurats els premis del 13è Concurs de Relats Breus per a Dones Joana Raspall

L'Ateneu Santfeliuenc ha acollit aquest divendres, 24 de novembre, el lliurament de premis del 13è Concurs de Relats Breus per a Dones Joana Raspall, organitzat pel Casal de la Dona de Sant Feliu amb la col·laboració de l'Ajuntament, l'Ateneu, el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat i la Generalitat.

En l'edició d'aquest 2017 s'han presentat al certamen 10 treballs en llengua catalana i 10 en castellana. El primer premi en català ha estat per al relat "Soroche", d'Eva Moreno Bosch; el segon per "Records vestits de seda", d'Eva Pelegrí Margeli; i el tercer per "Benvinguda", de Laura Rucalleda Casas. En castellà, la guanyadora ha estat l'obra "Me da apuro", de Lourdes Aso Torralba; el segon conte premiat ha estat "Palabras en un vergel palentino", d'Anabel López Gómez; i el tercer, "Sin gravedad", d'Herminia Dionis Piquero. Les guanyadores han estat premiades amb 250 €, mentre que les autores dels relats premiats amb el segon premi han rebut 150 €, i les terceres, 100 €.

El jurat del concurs, format per l'escriptora Maite Carranza, així com per Mari Luz Morales, Esther Hachuel, Conxita Sánchez i Anna Isabel Argelís, ha tingut en compte que els relats utilitzin llenguatge no sexista i que no reprodueixin els estereotips masculins i femenins tradicionals.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action