Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/02/2020 02:30:58

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Cultura - Tota la informació cultural de la ciutat

16/12/2019
Lectures: 576
El Palau Falguera acull el Pessebre Vivent

Per tretzè any consecutiu el Pessebre Vivent torna a Sant Feliu coincidint amb les festes de Nadal. Les representacions es faran el divendres 27, el dissabte 28, el diumenge 29 i el dilluns 30 de desembre a la primera planta del Palau Falguera, de 18 a 21 h. El preu de l'entrada és de 3 euros i els passis per veure les representacions tenen una durada aproximada de 30 minuts. L'any 2018 es va assolir el rècord de públic, amb més de 700 espectadors entre totes les representacions.

Les representacions del Pessebre Vivent segueixen el guió de les escenes principals del naixement de Jesús. En concret, es representen diferents escenes que recullen principalment el text del Nou Testament. Es tracta de tot un espectacle de llum, color i música en què participen unes quaranta persones de totes les edats que, per uns dies, esdevenen actors i actrius amb la finalitat de commemorar l'origen del Nadal.

L'Associació Cultural Calaix de Sastre de Sant Feliu és responsable de l'organització del Pessebre Vivent amb la col·laboració de l'Ajuntament. El Pessebre Vivent de Sant Feliu forma part de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya, entitat formada per 48 pessebres vivents d'arreu de Catalunya.

Enguany el Pessebre Vivent de Sant Feliu ha participat també a la VII Mostra de Pessebres Vivents del Poble Espanyol de Barcelona que es va celebrar del 6 al 8 de desembre.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar