Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/05/2020 04:27:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Cultura - Tota la informació cultural de la ciutat

12/02/2020
Lectures: 554
Torna a l'Auditori del Palau Falguera l'Orquestra Barroca de Barcelona

El proper diumenge 16 de febrer, a les 18.30 h, tindrà lloc a l'Auditori del Palau Falguera el concert 'Les quatre estacions' i altres composicions d'Antonio  Vivaldi, a càrrec de l'Orquestra Barroca de Barcelona.

Aquest serà el primer dels cinc concerts programats a la ciutat per al 2020 de l'Orquestra Barroca de Barcelona (OBB), una de les més prestigioses en música barroca. Aquest any l'OBB ha renovat l'acord de residència musical a Sant Feliu i per aquest motiu ofereix diferents concerts a la ciutat en què interpretaran un repertori dels millors mestres del Barroc. Fruit del Cicle de residències 'Dibuixant el Barroc', la temporada de concerts estarà dedicada a l'esplendor del virtuosisme a Itàlia. Els propers concerts seran els diumenges 15 de març (12.30 h), 19 d'abril (18.30 h), 24 de maig (18.30 h) i 7 de juny (18.30 h) a l'Auditori del Palau Falguera. La temporada 2019-2020 de l'OBB va arrencar a Sant Feliu el 20 de desembre de 2019 amb el Gloria de Vivaldi.

Les entrades anticipades per al proper concert es poden adquirir de l'11 al 14 de febrer a la Sala Ibèria, de 18 a 21 h, al preu de 3 euros. També es poden comprar entrades el mateix dia del concert a 5 euros. Hi ha preus especials per a les persones que tinguin el carnet blau i per a persones en situació d'atur (3 euros). Els alumnes de les escoles de música del municipi tenen l'entrada gratuïta a tots els concerts per tercer any consecutiu.
 

Creada per difondre la música barroca

L'Orquestra Barroca de Barcelona fou creada el 2010 amb l'objectiu de difondre i donar a conèixer la música dels segles XVII i XVIII. Integrada principalment per músics assentats a Catalunya especialitzats en la interpretació de música barroca amb instruments d'època, l' Orquestra Barroca de Barcelona proposa un repertori molt ampli que avarca des de Monteverdi fins a C. Ph. E. Bach, des de Suites fins a grans Misses. A més d'una forta presència al paisatge cultural català i la seva participació en nombrosos concerts i festivals (Festival Internacional de l'Escala-Empúries, Festival Internacional de S'Agaró, concerts al Palau de la Música, teatre la Massa, Basílica de la Sagrada Família i l'Auditori AXA de Barcelona?), l'Orquestra Barroca de Barcelona irradia més enllà de les seves fronteres. Sota l'impuls del seu director musical Gilles Colliard, les invitacions i els projectes es multipliquen.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar