Concursos i premis

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/08/2019 08:09:47

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Agenda i calendaris
Concursos i premis

Agenda i calendaris - Concursos i premis

  09/06/2017
  Lectures: 2679
  Es convoca el 13è Concurs de relats breus per a dones Joana Raspall

  El Casal de la Dona de Sant Feliu ha convocat el 13è Concurs de relats breus per a dones Joana Raspall. Un any més, el certamen literari està obert a la participació de totes les dones majors de 16 anys que ho desitgin. El termini per presentar els escrits finalitza el 22 de setembre de 2017.

  El tema dels relats és lliure i es valora especialment la qualitat de les obres, la utilització d'un llenguatge no sexista i un enfocament del relat que fugi dels estereotips masculins i femenins tradicionals.

  Les dones que vulguin participar en el concurs poden presentar com a màxim una obra, en català o castellà. El text ha de tenir una extensió d'entre 2 i 8 pàgines, mecanografiades a doble espai, en cos de lletra 12.

  Els millors relat en català i castellà seran premiats amb 250 €. A més, s'atorguen 150 € als escrits que obtinguin el segon premi; i 100 €, als tercers premis.

  El veredicte i l'acte de lliurament de premis es farà durant les Jornades envers la violència masclista del mes de novembre.Consulteu les bases del concurs aquí. 

  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar