Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/09/2019 09:07:09

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Pàgina d'inici del web municipal

Ofertes de treball

Ofertes de treball
Plega widget: Ofertes de treball
 • 17.09.2019
  PERRUQUER/A

  Perruqueria requereix oficial 1ª o 2ª de Perruqueria per fer les següents tasques: rentat de caps, eixugats de cabells amb planxa i assecador, aplicació de color (tint, metxes, etc...). S'ofereix contracte temporal i posteriorment indefinit.

 • 17.09.2019
  DEPENDENT/A CARNISSERIA

  Carnisseria cerca dependent/a de carnisseria per atenció al públic, despatxar, tallar carn de porc, vedella i pollastre, tall cuits, envasar al buit, preparar comandes. Haurà d'utilitzar balances digitals amb programa informàtic, identificar les famílies dels productes per poder marcar correctament, cobrament efectiu i amb targeta.

 • 17.09.2019
  PEO

  Viver requereix peó/ona per realitzar les següents tasques: manipulació de plantes al laboratori en cabina de fluxe laminar. S'ofereix contracte temporal i posteriorment indefinit. Es requereix permís de conduir i vehicle propi.

 • 17.09.2019
  DISSENY GRÀFIC

  Empresa de comerç a l'engròs de productes per impressió digital i embalatges cerca dissenyador/a gràfic per fer les següents tasques: disseny de fulletons, catàlegs i mostraris, actualització i manteniment pàgina web. Es valorarà el domini de Corel i WordPress.

 • 17.09.2019
  COMERCIAL

  Empresa de comerç a l'engròs de productes per impressió digital i embalatges cerca comercial-Agent de vendes per realitzar les següents tasques: recerca i captació de clients, visites, assessorament sobre productes, negociació de preus i condicions, realització de comandes i gestió de les tasques comercials. Es requereix experiència prèvia com a comercial.

 • 16.09.2019
  TREBALLADOR/A FAMILIAR

  Cuidar senyora de 87 anys en plenes facultats però petita afectació en la mobilitat. Com no és una atenció intensa ni continua es complementarà amb la neteja de la llar. Puntualment caldria treballar algun cap de setmana que es compensarien amb dies de festa entre setmana. Sou net.

 • 16.09.2019
  MAGATZEM

  Mosso magatzem per envasar fruita i verdura ecològica. Càrrega i descàrrega de caixes, Picking. Treballar en magatzem i càmera (7 a 9 º)

 • 12.09.2019
  MANTENIMENT INSTAL.LACIONS

  Tècnic/a manteniment per realitzar manteniments i instal·lacions d'equips d'ambient. S'integrarà en un grup de 3 tècnics. Control qualitat clients. L'empresa proporciona vehicle i material necessari pel desenvolupament de la feina.

 • 12.09.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Empresa de venda i distribució de productes cerca administratiu/va, comercial, comptable. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, ser de Sant Feliu de Llobregat, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 12.09.2019
  NETEJA INDUSTRIAL

  Empresa de serveis de neteja cerca operari/ària de industrial per realitzar neteges tècniques de diferents superfícies amb maquinària i productes químics. Es requereix carnet de conduir i experiència laboral en neteja.

 • 12.09.2019
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Empresa de fabricació i distribució de productes de confecció cerca Administratiu comptable per realitzar tasques de comptabilitat i facturació. Es requereixen coneixements de contaplus i contasol. Inicialment contracte parcial i posteriorment amb possibilitat d'ampliar horari.

 • 10.09.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Agència immobiliària cerca aux. administratiu per atenció presencial i telefònica dels clients del despatx, gestió incidències, introducció de dades, gestions relacionades amb assegurances, arxiu,...Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, residir a Sant Feliu de Llobregat, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 10.09.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  URGENT Empresa de distribució de productes elèctrics cerca Auxiliar Administratiu/va per fer les següents tasques: arxiu, atenció telefònica, comptabilització de factures i feines generals d'administració. Imprescindible experiència en el departament comptable.

 • 09.09.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Realització de tasques administratives generals. Es requereix coneixements de comptabilitat. Imprescindible que tingui nivell alt d'anglès. Es valora l'experiència, la capacitat d'aprenentatge i el treball en equip.

 • 09.09.2019
  DOCENT D'AUTOESCOLA

  Autoescola requereix professor/a d'autoescola per pràctiques de cotxe. Es requereix titulació de formador/a vial.

 • 05.09.2019
  DOCENT JARDINERIA

  URGENT Fundació cerca Monitor/a Jardineria per realitzar les següents tasques: repartir tasques de treball a les persones del equip, realitzar tasques pròpies de servei, control de qualitat de la eina,intervenir en la formació de les tasques diàries del seu equip, manteniment i cura de l'equipament i maquinària, participar amb el servei de suport sociolaboral, amb objectiu de millorar habilitats, hàbits i actituds laborals dels treballadors amb discapacitat intel·lectual. S'ofereix contracte de 3 mesos de substitució de vacances. Es requereix carnet d'aplicador de productes fitosanitaris.

 • 05.09.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Auxiliar administratiu/iva per gestió i administració i seguiment d'incidències. Arxiu expedients, atenció públic (presencial i telefònic), seguiment sinistres, introducció dades programa informàtic de gestió. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, residir a Sant Feliu de Llobregat, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 04.09.2019
  FORNER/A

  Fleca cerca oficial forner/a per elaboració de pa artesà i altres productes de forneria.

 • 03.09.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Restaurant cerca Ajudant de cuina per "cuarto" fred, elaboració d'aliments, cuinar plats i postres.

 • 03.09.2019
  APRENENT/A INSTAL·LADOR

  Empresa d'instal·lacions d'aigua, gas i electricitat cerca Aprenent de Instal·lador de gas, electricitat, calefacció i climatització. Es valorarà disposar de carnet de conduir.

 • 03.09.2019
  CONSERGE

  Conserge responsable per a instal·lació esportiva. Responsabilitzar-se del bon funcionament, atendre a les necessitats de les les persones usuàries. Portar un control dels usos de la instal·lació, vestidors, espais, etc. Preparar i desmontar espais i materials. Valorable anglès. Lloc de feina: Sant Vicenç dels Horts i Molins de Rei

 • 03.09.2019
  RECEPCIÓ I ATENCIÓ TELEFÒNICA

  Comercial i recepció d'un complex esportiu. Atendre a les persones usuàries, generar satisfacció, realitzar tasques administratives i de suport a la coordinació de les instal·lacions, i vendre els serveis del complex. Cobrament de caixa. Es valorarà coneixements d'anglès.

 • 02.09.2019
  MONITOR/A DE MENJADOR

  URGENT Empresa de serveis cerca monitor/a de menjador per treballar pel servei de monitoratge de menjador en una escola en Sant Feliu de Llobregat. Realitzarà tasques relacionades amb el servei de menjador. Es requereix títol de monitor/a de lleure.

 • 02.09.2019
  TRANSPORTS

  Empresa de transports cerca xofer de tràiler per fer rutes de transport de mercaderies per Catalunya i sud de França. És imprescindible disposar dels carnets C+E.

 • 30.08.2019
  OPERARI/ÀRIA METALL

  Empresa del sector del metall cerca peó per realitzar les següents tasques: manipulació i operacions elementals amb màquines senzilles, cooperar en el muntatge mecànic de las màquines assistits per un oficial mecànic, suport en la manipulació d'elements i eventualment tasques de càrrega i descàrrega de magatzem.

 • 29.08.2019
  FRED INDUSTRIAL

  Empresa d'instal·lacions de sistemes de climatització cerca Ajudant de manteniment i instal·lacions de climatització d'edificis i vivendes.

 • 28.08.2019
  EDUCADOR/A SOCIAL

  Residència geriàtrica cerca Educador/a social per animació, estimulació i altres tasques específiques del càrrec. Es requereix vehicle propi per arribar al lloc de feina.

 • 28.08.2019
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMERCIAL

  Administratiu/va comercial per atenció al client, gestionar i ampliar la cartera de clients. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, ser de Sant Feliu de Llobregat, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 30.07.2019
  MONITOR/A DE NOVES TECNOLOGIES

  Monitors/es de noves tecnologies per a extraescolars en centre de Sant Feliu. Docència de TIC (Microsoft i Google) per a alumnat de primària i secundària, també professorat. Valorable estudis universitaris d'educació i informàtica (Certificat Google Level 1).

 • 29.07.2019
  CUINER/A

  Cuiner/a: menús i carta de cuina tradicional i de mercat. Es valorarà la capacitat d'innovació i competències d'organització i control de comandes. Treballarà amb el responsable de cuina.

 • 25.07.2019
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Gestió de la comptabilitat de l'empresa. Impostos, balanços comptables, facturació de clients i proveïdors. Suport a auditories i tresoreria. Contactes amb gestoria. Horari de 9h a 13h. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, residir a Sant Feliu de Llobregat, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 25.07.2019
  COMMUNITY MANAGER

  Gestió de les xarxes socials de l'empresa (Linkedin...). Retoc digital. Màqueting. Anàlisi i estadística. Redacció del contingut publicat a les xarxes. Comunicació directa amb l'equip comercial. Coneixements de Wordpress, programació i edició de vídeo. Es valoraràn estudis en les especialitats de Màrqueting digital, Publicitat, Audiovisuals, Social Media,... Contracte de 5 mesos per substitució.

 • 22.07.2019
  CUINER/A

  Cuiner/a, per cuinar els àpats d'un centre de menors. Contracte 3 setmanes.

 • 22.07.2019
  DEPENDENT/A CARNISSERIA

  Dependent/a per elaboració i preparació d'embotits per vendre al taulell o elaborar al obrador, despatxar a la clientela i neteja del lloc de treball. Els estris de treball son ganivets, tallants, talladores d'embotits i maquinària diversa relacionada amb l'ofici (picadora, amassadora, marmita,etc....)

 • 22.07.2019
  PERRUQUER/A

  Perruquer/a per feines pròpies de perruqueria

 • 17.07.2019
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Administratiu/va per la realització de gestions comptables i generals. Coneixements del programa Eurowing.

 • 17.07.2019
  RESPONSABLE AREA DE MAGATZEM

  Oganització i responsable de l'equip de peons. Preparacions de comandes i tasques pròpies del magatzem.

 • 16.07.2019
  ELECTRICITAT

  Oficial Electricista per manteniment d'instal·lacions en general. Imprescindible certificat de prevenció de riscos laborals de 20 o 60h.

 • 16.07.2019
  OPERARI/ÀRIA

  URGENT Empresa del sector de l'alimentació cerca operari/ària de producció per fer les següents tasques: control del procés productiu, adició de les matèries primes del producte, gestió de la fulla de ruta del procés, control de les variables del procés. Es requereix experiència com a operari/ària i ofimàtica nivell d'usuari. Es valorarà disposar del carnet de carretons elevadors. S'ofereix contracte de 2 mesos.

 • 15.07.2019
  LAMPISTA

  URGENT Empresa d'instal·lacions cerca lampista, per instal·lacions elèctriques, calefacció i fontaneria.

 • 10.07.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Empresa d'Arts Gràfiques cerca Administratiu/va per fer les següents tasques: atenció al client, facturació, comptabilitat, arxiu,....

 • 10.07.2019
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Auxiliar de geriatria per a residència de gent gran situada a Corbera.

 • 03.07.2019
  FRED INDUSTRIAL

  Empresa d'instal·lacions i manteniment de sistemes de climatització cerca Frigorista oficial de primera per fer el manteniment i instal·lacions de climatització d'edificis i vivendes. Es requereix experiència com a frigorista i disposar del permís de conduir B per poder fer desplaçaments amb cotxe d'empresa per la comarca del Barcelonès.

 • 03.07.2019
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMERCIAL

  Multinacional cerca administratiu/va per a funcions administratives i de gestió, atenció al client i seguiment incidències. Francès superior.Substitució per maternitat 1 any aproximadament.

 • 28.06.2019
  DEPENDENT/A FRUITERIA

  Fruiteria cerca ajudant d'encarregat de botiga per realitzar les següents tasques: muntatge i recolliment del gènere de la botiga (apilar caixes i amb carretó ficar i treure de la càmera refrigeradora). Temporalment anar a collir al camp i repartir comandes a domicili. Vacances 3 setmanes al mes d'agost.

 • 26.06.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  URGENT Restaurant cerca auxiliar de cuina per fer les següents tasques: suport a cuina, rentaplats, neteja d'estris, ordre i neteja. Valorable carnet de conduir i vehicle. Es valorarà experiència com aux. de cuina. S'ofereix contracte de 3 mesos i posteriorment contracte estable. Tancat per vacances del 10 al 18 d'agost.

 • 19.06.2019
  DISSENYADOR/A DE PÀGINES WEB

  Expert Html, CSS, botigues on Line, es valorarà l'experiència en e-comerce i gestió de continguts. Coneixements de wordpress/prestashop (CMS).

 • 12.06.2019
  MAGATZEM

  Operari/ària per recepció, càrrega, lliurament i preparació de comandes. Utilització de picking Preferible Carnet de carretoner. Possibilitat d'ampliar la jornada i sou a mig termini.

 • 29.05.2019
  NETEJA INDUSTRIAL

  Neteja general d'escales i porteries a Barcelona i Sant Feliu. Imprescindible vehicle i experiència. Suplències d'estiu als mesos de juliol, agost i setembre.

 • 15.05.2019
  NETEJA INDUSTRIAL

  -Cambrer/a de pisos, per neteja d'habitacions i zones comunes, fer llits, neteja de banys i ordenar habitacions. Torrelles, imprescindible vehicle propi. -Neteja industrial per diferents serveis a la zona del Baix Llobregat. Sou en relació a les hores assignades.

 • 10.05.2019
  DEPENDENT/A FORN/PASTISSERIA

  Dependent/a de forn, venta al públic, atenció clients, manipulació d'aliments, preparació i presentació d'entrepans, pastes. Utilització de forn industrial per fer pa i pastes. Ús de cafeteria d'hostaleria i realització de tipus de cafè

 • 09.05.2019
  CALDEDERIA

  Oficial 1a Calderer-planxista per a muntatges industrials: forns, cabines, bombos, rentadores. Treballs amb planxa fina 2-3 mm de gruix. Imprescindible experiència.

 • 03.04.2019
  COMERCIAL

  Empresa del sector automobilístic cerca una persona per fer tasques de comercial intern: Atenció client, trucades comercials, preparació d'ofertes, pressupostos, albarans, etc. Valoren una persona responsable, dinàmica, ordenada , comunicativa i amb capacitat de treballar en equip..

Enllaços destacats

 • Soterrament
 • Seu electrònica: tràmits i serveis, perfil de contractant, instàncies i normatives, oferta pública d'ocupació, edictes i anuncis, carpeta d'entitats, inscripció d'activitats.
 • Agenda
 • Ocupació. Ofertes, recursos, serveis
 • Portal de transparència
 • Pressupostos
 • Decidim
 • PAM 2016-2019

Novetats a les xarxes socials

Selector de widgets

Enllaç a la pàgina Mapa Infoparticipa amb l'avaluació de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat l'any 2018
Top 10 Administració Oberta 2018

GeoPortal

Enllaç al Geoportal de l'Ajuntament de Sant Feliu de Sant Feliu de Llobregat

El Butlletí

El Butlletí

Cementiri

Cementiri