Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/03/2023 18:30:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Formació per a la recerca de feina

Formació per a la recerca de feina

Accedir al canal RSS de Formació per a la recerca de feina
Tallers per a la recerca de feina

Aquests tallers aprofundeixen en eines i coneixements útils per enfortir les candidatures i millorar les estratègies durant els processos de recerca de feina.

Prepara't per superar un procés de selecció per competències

Com puc identificar les competències pròpies? Com les incorporo al currículum?  Com preparo l'entrevista de feina? Com respondre a aquelles preguntes "difícils"? I si l'entrevista és online?

Més informació sobre el taller de procés de selecció per competències

Optimitza el teu perfil professional a Linkedin

Sessió per aprofundir en una de les xarxes socials professionals més importants. Et permetrà participar en grups, fer networking i establir estratègies per a la recerca de feina.

Més informació sobre el taller de LinkedIN

L'entrevista de feina: preguntes clau

Eines bàsiques per fer front a l'entrevista de feina: com em veuen, com em veig, com responc, quina és la meva imatge? Es revisen les preguntes més freqüents i nocions de màrqueting personal. 

Més informació sobre el taller d'entrevista

Fes destacar el teu currículum amb Canva

Formació orientada a dotar el currículum, ja redactat, d'una aparença molt atractiva i d'estructura visual per fer la informació més entenedora i accessible a un simple cop d'ull, a través de l'eina online Canva. 

Més informació sobre el taller de Canva

Com ser seleccionat/ada a Infojobs? 70% d'efectivitat

Aquest taller pràctic permet explorar les possibilitats d'un dels principals portal d'ofertes de feina de forma eficient. Aprendràs com veuen les empreses el nostre perfil i com seleccionen les candidatures, quin és el millor horari per buscar feina i com redactar els diferents apartats del perfil.

Més informació sobre el taller "Com ser seleccionat a Infojobs?"

Com trobar feina amb més de 45 anys - Talent sènior

Durant aquest taller es treballarà per capgirar la visió negativista de la recerca de feina d'un sènior, en molts casos aturats de llarga durada; saber cóm dissenyar una estrategia de recerca de feina proactiva, i agafar consciència de la importància per a un sènior de la learnability, upskilling, reskilling, networking, marca personal i marca digital.

Més informació sobre el curs de Trobar feina per majors de 45

Speed Networking Talent: practica el teu discurs laboral i descobreix la persona reclutadora oculta

Construir un bon discurs laboral i provar-ho i practicar-ho en directe amb la dinàmica de "cites ràpides" anomenada Speed Networking Talent. Amb el valor afegit de poder comptar amb els consells d'una persona de selecció que donarà feedback final.

Més informació sobre el taller d'Speed Networking

Com arribar a les candidatures ocultes. Conèixer, comunicar, unir el camí al teu nou treball

El 80% de les candidatures no surten al mercat laboral. Aquest taller vol fer-te arribar a aquest mercat mitjançant un procés d'imatge digital, presència a la xarxa, una metodologia de comunicació i localitzar aquestes oportunitats dins de les plataformes digitals.

Més informació sobre el taller de Candidatures Ocultes

Afrontar l'entrevista de feina del segle XXI

Afrontar l'entrevista de feina -inclosa la per competències- i les videoentrevistes fent pràctica. Ser conscient de les característiques d'una entrevista per competències associant el propi cv i la trajectòria professional a situacions i incidents crítics viscuts.

Més informació sobre el taller de l'Entrevista de feina del s.XXI
 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior