Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/03/2024 07:05:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Les Technogirls de Sant Feliu entren a la recta final per lliurar els seus projectes

12/04/2021
Lectures: 1409
Les Technogirls de Sant Feliu entren a la recta final per lliurar els seus projectes

El proper 19 d'abril s'acaba el termini per lliurar els projectes que les Technogirls de Sant Feliu porten treballant des del passat mes de gener. Voleu saber-ne una mica més? 

Doncs us podem ensenyar en exclusiva alguna de les aplicacions que estan treballant i explicar-vos millor què tindran. 

  • Comencem amb  "Sororitapp", una app pensada per donar resposta a situacions de violència de gènere i que tindrà un botó per trucades d'emergència, una guia sobre violència de gènere i enllaços a diferents webs d'entitats i organismes que poden oferir ajut i acompanyament psicològic i jurídic. 
  • L'app "Save the world" ajudarà els més petits a aprendre a identificar els residus i reciclar-los en el contenidor corresponent mitjançant un petit joc molt visual. 
  • El grup "S-Girls", amb la seva App "Ecotips" ens informen, mitjançant un joc de preguntes i respostes, de quins comportaments ens ajuden a cuidar el nostre medi ambient. 
  • I, finalment, el grup "Gambaru", amb la seva App "Good people", volen ajudar a totes les entitats i associacions en la gestió del seu personal voluntari, al mateix temps que facilita informació sobre diferents entitats, classificades per temes, per a totes les persones interessades en ser voluntàries, incorpora un espai xat i diferents formularis per deixar dades de contacte.


El programa Technovation Challenge és una bona oportunitat per a les noies santfeliuenques per endinsar-se en el coneixement de les tecnologies i de la programació, però no només això. En realitat, en aquest temps han estat treballant moltes altres competències sense adonar-se'n:

  • Gestió del temps i planificació. Han hagut d'adaptar les tasques que calia al calendari del programa.
  • Treball en equip. Distribució de tasques entre les membres del grup i responsabilitat en la seva realització.
  • Priorització. Aprendre a escollir les tasques imprescindibles i posposar-ne algunes.
  • Disseny. Tant del logotip de la App com de les pantalles que veurà l'usuari.
  • Lògica de la programació. Perquè el més important de tot no és aprendre App Inventor sinó l'estructura de blocs per generar instruccions, base de qualsevol llenguatge de programació.
  • Ús d'eines col·laboratives. La realització virtual de l'activitat ha fet que aprenguessin a utilitzar eines de treball col·laboratives amb Google Drive, per compartir documents i treballar els textos conjuntament. 
  • Expressió oral. Preparació d'un pitch, en format video, explicant la seva idea i perquè l'han escollida.
  • Anglès. El technovation Challenge és un programa internacional, i per tal que es puguin valorar correctament el pitch ha d'estar en anglès o tenir subtítols en aquesta llengua.

I a més a més s'ho han passat bé en el procés! 

Aquesta setmana és la recta final per acabar de fer els darrers retocs a les apps abans de lliurar-les per a la seva valoració final. Bona feina, technogirls, i ànims, que ja ho teniu!!

Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior