Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/10/2021 02:47:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament
Aquest tren només passa una vegada a la vida

Soterrament - Aquest tren només passa una vegada a la vida

Comença la perforació del túnel del soterrament amb la col·locació dels primers pilots

Aquestes tasques estan relacionades amb la construcció de les pantalles de pilots dels murs del calaix de la cobertura de les vies en el tram de sortida en superfície del túnel, a Sant Joan Despí.

La Consulta del soterrament, a peu de carrer

La Consulta que decidirà el futur de Sant Feliu del 8 al 21 de novembre pren els carrers de la ciutat amb elements informatius i vinils a terra on la ciutadania pot conèixer les propostes.

Arriben les primeres màquines a la zona del soterrament

En els pròxims dies s'iniciaran els primers treballs amb maquinària pesant amb motiu de les obres del soterrament de les vies a Sant Feliu.

Sant Feliu participa en dues trobades estatals per aconseguir una ciutat més sostenible

L'alcaldessa, Lídia Muñoz, va assistir al primer Foro Urbano de España, i els alumnes Marta Aragonès i Pau Portabella van participar en la 'Conferencia de Jóvenes Cuidemos el planeta'.

Divendres 15 d'octubre s'inicien les activitats participatives per conèixer les propostes de la Consulta del soterrament

Divendres 15 d'octubre, el Casal de Joves acollirà la primera sessió participativa per oferir a la ciutadania de Sant Feliu informació detallada sobre la Consulta. Aquesta informació es podrà veure i entendre sobre el terreny a les passejades comentades, que comencen dissabte dia 16.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior