Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/06/2022 16:14:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Presentació de la nova campanya de recollida de mobles i trastos vells "El carrer no és un traster"

El carrer no és un traster

Dijous 31 de març, 10.30 h, a plaça de la Vila 

El proper dijous 31 de març, a les 10.30 h, el primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Sant Feliu, Oriol Bossa, presentarà a la plaça de la Vila la nova campanya de recollida de voluminosos "El carrer no és un traster". Els voluminosos, col·loquialment anomenats mobles o trastos vells, són els residus domèstics que per les seves grans dimensions no es poden abocar al contenidor.

Durant l'acte de presentació s'explicarà com funciona el nou servei de recollida de mobles i trastos vells, que incorpora millores per assegurar la correcta recollida de residus i el seu posterior reciclatge. També s'oferiran indicacions de què es pot treure al carrer i què cal gestionar per altres vies, com per exemple a través del servei gratuït de la deixalleria, així com saber què cal fer quan es tracti de voluminosos perillosos com miralls, vidres o elements punxants.

A més, es donaran instruccions de com i on dipositar de forma correcta els voluminosos a la via pública, ja que els abocaments a la via fora del dia i horari fan necessaris serveis extraordinaris de recollida que comporten una despesa econòmica i un impacte visual negatiu per a la ciutadania que es comporta de manera cívica.

 

Salta a la part superior