Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital 2010

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, des del seu projecte municipal Ciutats Digitals, convoca els Premis extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital 2010 per tal de fomentar la motivació de la ciutadania i el teixit econòmic envers les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), de forma que les faci seves, com una nova eina d'innovació, cooperació, oportunitats de negoci, participació activa, i de generació i difusió de continguts digitals a la xarxa.

En aquesta edició, el concurs constarà d'un total de 6 categories:

Mencions honorífiques

  • Contingut destacat de la Sant Feliu Sfera: blog, videoblog, repositori fotogràfic, etc (ÀMBIT: LOCAL)

Premis

  • Categoria 1: Emprenedors/es a la Xarxa (ÀMBIT: BAIX LLOBREGAT)
  • Categoria 2: Projecte innovador basat en l'ús eficient de les TIC (ÀMBIT: BAIX LLOBREGAT)
  • Categoria 3: Millor projecte de venda per Internet (B2B o B2C) – (ÀMBIT: BAIX LLOBREGAT)
  • Categoria 4: Ús d'eines 2.0 en l'àmbit associatiu (ÀMBIT: LOCAL)
  • Categoria 5: Millor projecte d'introducció de les TIC a l'àmbit educatiu (ÀMBIT: LOCAL)

Per participar només cal omplir el formulari de la categoria corresponent, amb les vostres dades personals i adjuntar els documents necessaris en funció de la categoria (veure bases específiques).

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb la organització a través del correu a la direcció tic@santfeliu.cat

Cada participant podrà presentar-se a una o varies categories acceptant les bases de cadascuna, però un mateix recurs, eina o innovació no pot ser presentat a diferents categories.

La informació actualitzada en relació a aquests premis es podrà consultar en aquest mateix web i al blog del projecte: www.santfeliu.cat/blog.

La data límit de presentació d'inscripcions/candidatures és el 23 de setembre de 2010. El jurat es reunirà a finals de setembre de 2010 per a emetre el veredicte.

Podreu veure la relació complerta de participants a www.santfeliu.cat/innova, www.santfeliu.cat/tic i/o www.santfeliu.cat/online/premis a partir del 27 de setembre de 2010, i les obres guardonades a partir del 4 d'octubre de 2010.

L'organització es posarà en contacte amb els guanyadors per tal de comunicar-los la resolució, així com convocar-los a l'acte de lliurament dels premis.

Bases

Amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya.

Generalitat de Catalunya - Departament de Governació i Administracions Públiques