Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/01/2022 06:04:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat

Imatge de la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat

Amb motiu de la situació provocada pel coronavirus, l'Ajuntament de Sant Feliu ha decidit suspendre la celebració de l'Exposició Nacional de Roses i de la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, activitats emmarcades en les Festes de Primavera 2020, que estaven programades entre els dies 8 i 10 de maig.

INSTRUCCIÓ 08/2020-COVID-19: Suspensió de la Diada de Sant Jordi i de les Festes de Primavera 2020

La Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat se celebra dins del marc de les Festes de Primavera durant el segon cap de setmana del mes de maig i junt a l’Exposició nacional de Roses són un gran atractiu per visitar la ciutat.

És un gran aparador comercial que omple els principals carrers del centre de la ciutat de parades i estands de diverses activitats econòmiques i socials. Més del 50% dels expositors procedeixen del comerç i de les entitats locals.

Els 38.000 m2 de superfície en què es distribueix la Fira estan oberts a tots els sectors i activitats econòmiques i comercials: serveis a les persones i la llar, alimentació, entitats, associacions, art i artesania, etc.

Espai comercial

El carrer de Laureà Miró, entre els carrers de Josep M. de Molina i Joan Baptista, s’omple d’estands d’activitat econòmica local que mostren l’oferta comercial i de serveis de la ciutat. També compta amb un espai d’empreses de fora del municipi.

Mostra d'activitats i folklore tradicional i popular

En el marc de la Mostra se celebren cercaviles de gegantons i capgrossos, correfoc, actuacions de bastoners, castellers, esbarts... També hi ha els estands de les entitats i institucions santfeliuenques.

Espai d'actuacions

La plaça de Lluís Companys acull activitats, com concerts, a càrrec de grups locals o actuacions del festival musical Boti+Farra+Sound, entre d'altres.

Degustació i El Tast. Mostra de vins, caves i gastronomia

Davant del Casal de la Gent Gran i al passeig de Bertrand es concentren els estands d'alimentació, degustació, cellers i caves on els visitants poden consumir els productes, a més de trobar un espai de foodtrucks.

Firajoc

El parc Nadal es converteix en un espai adreçat als infants on es fan tallers, jocs, activitats d’animació infantil i un ampli ventall de propostes, totes elles gratuïtes.

Artesania

Al llarg del Passeig Nadal i del Carrer Joan Batllori hi trobarem parades amb productes diversos produïts per artesans d’arreu del territori. Hi trobareu des de patchwork, sabates de pell, cistells, bijuteria, costura, nines de roba fins a ceràmica, titelles i joguines de fusta.

Encants

Els visitants troben una àmplia gamma de productes com ara roba, complements, bijuteria, decoració... Un petit mercat dels encants ideal per fer una passejada.

 

Salta a la part superior