Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/11/2019 08:04:14

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Pàgina d'inici del web municipal

Ofertes de treball

Ofertes de treball
Plega widget: Ofertes de treball
 • 11.11.2019
  PERRUQUER/A

  Centre geriàtric cerca perruquer/a per realitzar el servei que sol·liciti l'usuari/ària amb productes de perruqueria (tallar, tenyir, pentinar, rentar i marcar,etc...).

 • 08.11.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa del sector serveis cerca aux. administratiu/va facturació per realitzar les següents tasques: complimentar documentació, recopilació de documentació annexa a les factures, reclamació factures vençudes, recepció documentació bancària. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 06.11.2019
  TÈCNIC/A D'ASCENSORS

  Tècnic/a de manteniment d'ascensor en diferents categories (aprenent, oficial de 1a, 2a i 3a). Funcions principals a realitzar: manteniment preventiu i correctiu dels ascensors assignats; realització d'inspeccions periòdiques; donar suport tècnic davant possibles avaries. Imprescindible: Certificat de manteniment d'ascensors. Es busca una persona organitzada, detallista i amb motivació pel sector.

 • 06.11.2019
  INFERMERIA

  Infermer/a per treballar a una residència i centre de dia. Les funcions a realitzar estaran relacionades amb l'atenció assistencial de les cures sanitàries i d'infermeria de les persones residents i usuàries del centre de dia. Cerquen una persona empàtica, compromesa, que li agradi treballar en equip i que tingui voluntat de millora continua.

 • 06.11.2019
  INSTAL.LACIONS ELÈCTRIQUES

  Consultoria cerca un/a instal·lador/a electricista industrial per muntatge i manteniment de quadres elèctrics industrials, esquemes elèctrics per la realització d'armaris de control. Es valoren els coneixements d'automatització i de robòtica. Cerquen persona autodidacta, resolutiva i amb iniciativa.

 • 06.11.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa del sector de la formació cerca auxiliar administratiu/iva per realitzar les següents tasques: atenció telefònica, concertar entrevistes i tasques administratives. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 04.11.2019
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Auxiliar de geriatria per a residència de gent gran situada a Corbera. Es requereix formació especialitzada i vehicle.

 • 31.10.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Administratiu/va per atenció telefònica, coordinació i gestió de comandes de recanvis nacionals i internacionals, generació d'albarans, coordinació i gestió de transport i logística. Es requereix coneixements del paquet microsoft office / navision. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 29.10.2019
  FRED INDUSTRIAL

  Empresa d'instal·lacions i manteniment de sistemes de climatització cerca frigorista oficial de primera per fer el manteniment i instal·lacions de climatització d'edificis i vivendes. Es requereix experiència com a frigorista i disposar del permís de conduir B per poder fer desplaçaments amb cotxe d'empresa per la comarca del Barcelonès.

 • 25.10.2019
  CAIXER/A

  Caixer/a-reposador/a, per reposició de productes als lineals i cobrament a la caixa. El contracte és de 9 hores setmanals, dissabte i diumenge, tot i que durant la campanya de nadal es preveu ampliar l'horari.

 • 23.10.2019
  LAMPISTA

  Oficial 1a o 2a per treballs de fontaneria, aire condicionat i electricitat per a particulars, comunitats i empreses.

 • 23.10.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa del sector d'assegurances cerca aux. administratiu per realitzar les següent funcions: gestió de la cartera de clients, prospecció de clients nous, seguiment venda i posvenda, gestió administrativa dels clients (sinistres, rebuts), comercialització dels productes asseguradors i financers de la companyia. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa

 • 23.10.2019
  RECEPCIÓ I ATENCIÓ TELEFÒNICA

  Empresa del sector sanitari cerca recepcionista per realitzar les següents tasques: atenció client presencial i telefònicament, administració d'agenda de les treballadores, cobraments i facturació, mantenir l'ordre del centre. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 18.10.2019
  AODL DE DESENVOLUPAMENT LOCAL

  OFERTA PUBLICA: Tècnic/a AODL de Desenvolupament Local del Programa Treball als Barris. Consultar les bases a www.santfeliu.cat Tal i com estableix l'article 38 de l'Ordenança de Transparència i administració electrònica de l'Ajuntament, les sol·licituds per participar en qualsevol procés selectiu convocat per l'Ajuntament de Sant Feliu, s'hauran de fer per mitjans electrònics. Trobareu més informació, en el tràmit específic de participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament.

 • 15.10.2019
  CARRETILLER/A (torero)

  Carretiller/a per fer tasques d'alimentació de línies mitjançant traspalet manual i mecànic; recepció de mercaderies amb carretó retràctil i expedició de màquines amb toro frontal. IMPRESCINDIBLE: carnet de carretons retràctil. Es valoraran coneixements d'anglès.

 • 09.10.2019
  DEPENDENT/A FRUITERIA

  Fruiteria cerca ajudant d'encarregat de botiga per realitzar les següents tasques: muntatge i recolliment del gènere de la botiga (apilar caixes i amb carretó ficar i treure de la càmera refrigeradora). Temporalment anar a collir al camp i repartir comandes a domicili.

 • 09.10.2019
  TÈCNIC/A EN RISCOS LABORALS

  Tècnic/a PRL per gestionar tota la documentació relacionada amb la CAE de l'empresa. Demanar i verificar tota la documentació de tot el personal i empreses concurrents en els esdeveniments de l'empresa. Mantenir, gestionar i adequar els processos relacionats amb la OHSAS 18001, ajudant en el canvi per actualitzar a ISO 45001. Realitzar activitats d'informació i formació bàsica de treballadors. Imprescindible coneixements de paquet office i d'aplicatius de gestió documental con Ctaima o e-coordina.

 • 08.10.2019
  GESTOR/A DE COMPTES

  Visites comercials, elaboració d'ofertes, seguiment, negociació i tancament de comandes, fidelització de clients, estudis de mercat. Es valorarà l'experiència com a comercial de vendes o responsable de compres. Es necessita un nivell alt d'anglès. Capacitat de compromís, responsabilitat, vocació comercial i de treball en equip. Disponibilitat per viatjar.

 • 08.10.2019
  COMERCIAL IMMOBILIARIA

  Comercial immobiliari, per comercialitzar obra nova a Sant Feliu. Pre-vendes i vendes de vivendes noves. Flexibilitat horària. Experiència i flexibilitat horària.

 • 07.10.2019
  CAMBRER/A

  Restaurant cerca auxiliar de servei i cuina, per donar suport en l'atenció al client per cafeteria i restaurant i fer tasques de neteja i ordre. Es requereix transport propi per arribar al lloc de treball.

 • 07.10.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Restaurant requereix ajudant de cuina, per elaboració de menús, tapes, entrepans,etc. Control de comandes, ordre i neteja.

 • 07.10.2019
  AODL NOVES FORMES D'INTERRELACIÓ EMPRESARIAL

  OFERTA PUBLICA: Tècnic/a AODL Noves formes d'interrelació empresarial. Consultar les bases a www.santfeliu.cat Tal i com estableix l'article 38 de l'Ordenança de Transparència i administració electrònica de l'Ajuntament, les sol·licituds per participar en qualsevol procés selectiu convocat per l'Ajuntament de Sant Feliu, s'hauran de fer per mitjans electrònics. Trobareu més informació, en el tràmit específic de participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament.

 • 03.10.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Administratiu/va amb experiència mínima de 3 anys en el sector de control de plagues. S'encarregarà de realitzar les funcions administratives de l'àrea tècnica i comercial de l'empresa a la província de Barcelona. Es requereix disposar de coneixements avançats dels programes de text i càlcul i de l'ús de correu electrònic i d'eines de comunicació 3.0.

 • 01.10.2019
  ADMINISTRATIU/IVA D'OBRA

  Empresa de disseny de cablejat necessita suport administratius per al cap de projecte. Imprescindibles coneixements del sector de les telecomunicacions i coneixements del disseny del cablejat de la fibra òptica. Persona acostumada a treballar amb plànols. el lloc de treball està a Sant Feliu però el projecte hi és al Regne Unit.

 • 27.09.2019
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMERCIAL

  Administratiu/va Comercial amb italià mig-alt per atenció clients, proveïdors, gestió comandes, mostres, seguiment d'incidències. Es valorarà l'experiència com a assistent comercial, comercial de vendes o assistent de compres. També es valorarà la proactivitat, la capacitat d'organització, la responsabilitat i la capacitat d'aprenentatge.

 • 25.09.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Auxiliar de cuina avançada, per ajuda a preparació de plats freds, torrades i neteja del lloc de treball. Imprescindible experiència, dinamisme, organització i capacitat de treball en equip.

 • 24.09.2019
  COMERCIAL

  Empresa de limpieza necessita comercial per prospecció i captació d'empreses a través d'internet i per via telefònica. Visites, realització de pressupostos, seguiment i manteniment de cartera de clients. Sou fix més comissions i desplaçaments. Imprescindible vehicle propi.

 • 23.09.2019
  ADMINISTRATIU/IVA AT. CLIENT

  Empresa del sector del metall cerca Administratiu/va atenció al client per realitzar les següents tasques: atenció telefònica i control de centraleta, gestió de correu electrònic, tasques de suport administratiu. Es requereix anglès per l'atenció als clients estrangers. Contracte de baixa per maternitat.

 • 23.09.2019
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMERCIAL

  Empresa del sector del metall cerca Administratiu/va Comercial per fer tasques de gestió de transport, atenció al client en anglès i tasques comercials.

 • 19.09.2019
  DEPENDENT/A DE COMERÇ

  Dependent/a de comerç, atenció al client, reposició i ubicació de gènere, caixa i gestió de targeta client. Preparació de paquets i regals, neteja i adequació de la botiga.Es valora la visió comercial, capacitat de resolució, escolta activa de la clientela. Imprescindible experiència. Campanya de Nadal.

 • 18.09.2019
  TÈCNIC/A

  OFERTA PUBLICA: Tècnic/a de Gestió (A2). Consultar les bases a www.santfeliu.cat Tal i com estableix l'article 38 de l'Ordenança de Transparència i administració electrònica de l'Ajuntament, les sol·licituds per participar en qualsevol procés selectiu convocat per l'Ajuntament de Sant Feliu, s'hauran de fer per mitjans electrònics. Trobareu més informació, en el tràmit específic de participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament.

 • 16.09.2019
  TÈCNIC/A EN FORMACIÓ

  OFERTA PUBLICA: Tècnic/a del Programa FOAP. Consultar les bases a www.santfeliu.cat Tal i com estableix l'article 38 de l'Ordenança de Transparència i administració electrònica de l'Ajuntament, les sol·licituds per participar en qualsevol procés selectiu convocat per l'Ajuntament de Sant Feliu, s'hauran de fer per mitjans electrònics. Trobareu més informació, en el tràmit específic de participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament.

 • 17.09.2019
  ARTS GRAFIQUES

  Empresa de publicitat i arts gràfiques cerca muntador/a d'arts gràfiques, per instal·lar vinils i donar suport als processos d'impressió i tall.

 • 17.09.2019
  PERRUQUER/A

  Perruqueria requereix oficial 1ª o 2ª de Perruqueria per fer les següents tasques: rentat de caps, eixugats de cabells amb planxa i assecador, aplicació de color (tint, metxes, etc...). S'ofereix contracte temporal i posteriorment indefinit.

 • 17.09.2019
  PEO

  Viver requereix peó/ona per realitzar les següents tasques: manipulació de plantes al laboratori en cabina de fluxe laminar. S'ofereix contracte temporal i posteriorment indefinit. Es requereix permís de conduir i vehicle propi.

 • 17.09.2019
  DISSENY GRÀFIC

  Empresa de comerç a l'engròs de productes per impressió digital i embalatges cerca dissenyador/a gràfic per fer les següents tasques: disseny de fulletons, catàlegs i mostraris, actualització i manteniment pàgina web. Es valorarà el domini de Corel i WordPress.

 • 17.09.2019
  COMERCIAL

  Empresa de comerç a l'engròs de productes per impressió digital i embalatges cerca comercial-Agent de vendes per realitzar les següents tasques: recerca i captació de clients, visites, assessorament sobre productes, negociació de preus i condicions, realització de comandes i gestió de les tasques comercials. Es requereix experiència prèvia com a comercial.

 • 12.09.2019
  MANTENIMENT INSTAL.LACIONS

  Tècnic/a manteniment per realitzar manteniments i instal·lacions d'equips d'ambient. S'integrarà en un grup de 3 tècnics. Control qualitat clients. L'empresa proporciona vehicle i material necessari pel desenvolupament de la feina.

 • 12.09.2019
  NETEJA INDUSTRIAL

  Empresa de serveis de neteja cerca operari/ària de industrial per realitzar neteges tècniques de diferents superfícies amb maquinària i productes químics. Es requereix carnet de conduir i experiència laboral en neteja.

 • 09.09.2019
  DOCENT D'AUTOESCOLA

  Autoescola requereix professor/a d'autoescola per pràctiques de cotxe. Es requereix titulació de formador/a vial.

 • 04.09.2019
  FORNER/A

  Fleca cerca oficial forner/a per elaboració de pa artesà i altres productes de forneria.

 • 02.09.2019
  TRANSPORTS

  Empresa de transports cerca xofer de tràiler per fer rutes de transport de mercaderies per Catalunya i sud de França. És imprescindible disposar dels carnets C+E.

 • 29.08.2019
  FRED INDUSTRIAL

  Empresa d'instal·lacions de sistemes de climatització cerca Ajudant de manteniment i instal·lacions de climatització d'edificis i vivendes.

 • 29.07.2019
  CUINER/A

  Cuiner/a: menús i carta de cuina tradicional i de mercat. Es valorarà la capacitat d'innovació i competències d'organització i control de comandes. Treballarà amb el responsable de cuina.

 • 17.07.2019
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Administratiu/va per la realització de gestions comptables i generals. Coneixements del programa Eurowing.

 • 17.07.2019
  RESPONSABLE AREA DE MAGATZEM

  Oganització i responsable de l'equip de peons. Preparacions de comandes i tasques pròpies del magatzem.

 • 19.06.2019
  DISSENYADOR/A DE PÀGINES WEB

  Expert Html, CSS, botigues on Line, es valorarà l'experiència en e-comerce i gestió de continguts. Coneixements de wordpress/prestashop (CMS).

Enllaços destacats

 • Soterrament
 • Seu electrònica
 • Agenda
 • Ocupació. Ofertes, recursos, serveis
 • Portal de transparència
 • Pressupostos
 • Decidim
 • PAM 2016-2019

Novetats a les xarxes socials

Selector de widgets

Enllaços dinàmics destacats

 • Enllaç a la pàgina Mapa Infoparticipa amb l'avaluació de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat l'any 2018
 • Top 10 Administració Oberta 2018
 • Enllaç al Geoportal de l'Ajuntament de Sant Feliu de Sant Feliu de Llobregat
 • El Butlletí
 • Cementiri