Menys CO2 a Sant Feliu

Link to ObjectExecute action
Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Oh!SantFeliu
Accedir al canal RSS de L'energia a la vida quotidiana
Resultats: de 1 a 4 de 4
Investiga el TRAM

A partir d'un joc de preguntes i pistes, descobreixen i coneixen les parts més importants del tramvia. Per finalitzar, visiten les instal·lacions del TRAM.

www.trameduca.cat

Activitats Setmana Petita de l'Energia

Document en PDF

Dins aquest dossier didàctic, que proposa 4 activitats per a fer a classe relacionades amb un ús més eficient de l'energia, podem trobar l'activitat "Deixem-nos portar!" que proposa comparar els diferents mitjans de transport segons el seu consum energètic.

L'activitat està adaptada a CI, CM i CS.

També hi podem trobar l'activitat "Sapiguem què gastem" en la qual els alumnes hauran de detectar els errors energètics de diferents espais interiors d'una casa, i pintar-los de color vermell.

Paquet pedagògic de la Setmana de l'energia (pdf)

Joc de l'OCA de l'energia

Recurs en préstecDocument en PDF  

Dins les activitats de la Setmana Petita de l'Energia, es planteja l'activitat "Comprem amb seny i no oblidem fer-ne el manteniment". Es tracta d'un Joc de taula (similar a l'OCA) amb diferents tipus de caselles que representen bons i mals hàbits respecte l'ús de l'energia. L'escola Miquel Martí i Pol ha dibuixat, en gran format, el tauler, les fitxes i les targetes amb les preguntes. Podeu demanar-los en préstec. 

El Joc d'en Doll

Joc interactiu online

Un joc amb el qual practicarem accions quotidianes que podem fer a casa nostra per contribuir a l'estalvi de recursos (energia, aigua, materials, etc.)

Anar al joc d'en Doll