Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Formació per a la recerca de feina

Formació per a la recerca de feina

Accedir al canal RSS de Formació per a la recerca de feina
Tallers per a la recerca de feina

Aquests tallers aprofundeixen en eines i coneixements útils per enfortir les candidatures i millorar les estratègies durant els processos de recerca de feina.

La gestió emocional com a eina de treball

Taller pràctic que t'ajudarà a conèixer què és la gestió emocional i com incrementar el teu autoconeixement per millorar les teves competències d'afrontament als processos de selecció. 

Més informació sobre el taller

Fes destacar el teu currículum amb Canva

Formació orientada a dotar el currículum, ja redactat, d'una aparença molt atractiva i d'estructura visual per fer la informació més entenedora i accessible a un simple cop d'ull, a través de l'eina online Canva. 

Més informació sobre el taller

Prepara't per superar un procés de selecció per competències

Com puc identificar les competències pròpies? Com les incorporo al currículum?  Quines competències són les més valorades pel meu perfil professional? Com preparo l'entrevista per competències? 

Més informació sobre el taller

L'entrevista de feina: preguntes clau

Eines per afrontar a l'entrevista de feina amb seguretat: com em veuen, com em veig, com responc, quina és la meva imatge? Es revisen les preguntes més freqüents i plantegen qüestions de màrqueting personal. 

Més informació sobre el taller

Optimitza el teu perfil professional a Linkedin

Sessió per aprofundir en una de les xarxes socials professionals més importants. Et permetrà participar en grups, fer networking i establir estratègies per a la recerca de feina.

Més informació sobre el taller

La venda d'un mateix: màrqueting personal en la recerca de feina

Taller pràctic que et permetrà estructurar una breu presentació del teu perfil professional de manera eficaç tot identificant els teus punts forts. Aconseguiràs fer una bona autocandidatura en els teus processos de selecció.

Més informació sobre el taller

Si la vida et dóna llimones, fes llimonada!

Taller pràctic que et permetrà trobar recursos per fer front a les dificultats i adversitats, a partir d'ampliar perspectives, enfocar solucions, fomentar la creativitat i detectar oportunitats en el moment de buscar solucions. 

Més informació sobre el taller

Com ser seleccionat/ada a Infojobs? 70% d'efectivitat

Aprendràs com veuen les empreses el nostre perfil i com seleccionen les candidatures, quin és el millor horari per buscar feina i com redactar els diferents apartats del perfil.

Més informació sobre el taller

Crea el teu mapa de talent: identifica, desenvolupa i potencia les teves competències

Taller per identificar les principals competències i conèixer la importància d'aquestes en els processos de selecció. S'utilitzarà l'instrument "Talento y Punto", cartes amb preguntes que ajuden a formar el mapa competencial.

Més informació sobre el taller

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera