Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/08/2021 20:38:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Formació per a la recerca de feina

Formació per a la recerca de feina

Accedir al canal RSS de Formació per a la recerca de feina
Tallers per a la recerca de feina

Aquests tallers aprofundeixen en eines i coneixements útils per enfortir les candidatures i millorar les estratègies durant els processos de recerca de feina.

Alguns d'aquests tallers es porten a terme en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Just Desvern i Sant Joan Despí, amb el suport de la Diputació de Barcelona:

Destaca el teu currículum amb Canva. Edició online

Formació orientada a dotar el currículum, ja redactat, d'una aparença molt atractiva i d'estructura visual per fer la informació més entenedora i accessible a un simple cop d'ull, a través de l'eina online Canva. Aquesta formació s'impartirà online.

Més informació sobre el taller de Canva

Les sortides laborals de...Quines són les sortides laborals de la meva professió? Edició online

Cada professió té unes sortides laborals més o menys definides. Poden ser de més fàcil o difícil accés, però cadascuna té uns canals específics per arribar-hi. En aquest curs online aprendràs a identificar-les i les vies d'accés a les seves ofertes.

Més informació sobre 'Les sortides laborals de...'

Optimitza el teu perfil professional a Linkedin. Edició online

Sessió per aprofundir en una de les xarxes socials professionals més importants. Et permetrà participar en grups, fer networking i establir estratègies per a la recerca de feina. Aquesta formació s'imparteix online.

Més informació sobre el taller de LinkedIN

Utilitza el teu smartphone en la recerca de feina

Amb aquest taller podràs millorar els resultats dels teus processos de recerca de feina, tot arribant a les oportunitats abans que d'altres candidats, fent-ne el millor seguiment, utilitzant les aplicacions mòbils per a cercar la informació que necessites, presentant candidatures, i mostrant els teus perfils de formes diferents.

Més informació sobre el taller d'smartphones

L'entrevista de feina: preguntes clau. Edició online

Eines bàsiques per fer front a l'entrevista de feina: com em veuen, com em veig, com responc, quina és la meva imatge? Es revisen les preguntes més freqüents i nocions de màrqueting personal. Aquesta formació s'imparteix online.

Més informació sobre el taller d'entrevista

La intel·ligència emocional t'obre portes

Taller pràctic que t'ajudarà a conèixer què és la "Intel·ligència Emocional" i com incrementar el nostre autoconeixement, aprenent a gestionar les nostres emocions i facilitant, d'aquesta manera, la comunicació i relació amb els altres.

Més informació sobre el taller d'intel·ligència emocional

Prepara't per superar un procés de selecció per competències. Edició online

Com puc identificar les competències pròpies? Com les incorporo al currículum?  Com preparo l'entrevista de feina? Com respondre a aquelles preguntes "difícils"? I si l'entrevista és online?

Aquesta formació s'imparteix online.

Més informació sobre el taller de procés de selecció per competències

Les pors que ens bloquegen

Formació orientada a la gestió correcta de la intensitat de les emocions i les pors i bloqueigs que ens afecten a l'hora de desenvolupar el nostre projecte professional.

Més informació sobre el taller sobre les pors que ens bloquegen

Practica la venda de tu mateix a través de l'Elevator Pitch

Taller que et permetrà estructurar una breu presentació de la teva trajectòria professional, treballant el teu objectiu i identificant els punts de valor, per aconseguir fer la teva candidatura més atractiva i captar l'atenció de les persones seleccionadores. Aquest taller tindrà una edició online i dues de presencials.

Més informació sobre el taller d'Elevator Pitch

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior