Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/05/2022 08:01:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Formació per a la recerca de feina

Formació per a la recerca de feina

Accedir al canal RSS de Formació per a la recerca de feina
Tallers per a la recerca de feina

Aquests tallers aprofundeixen en eines i coneixements útils per enfortir les candidatures i millorar les estratègies durant els processos de recerca de feina.

Alguns d'aquests tallers es porten a terme en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Just Desvern i Sant Joan Despí, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Optimitza el teu perfil professional a Linkedin. Edició online

Sessió per aprofundir en una de les xarxes socials professionals més importants. Et permetrà participar en grups, fer networking i establir estratègies per a la recerca de feina. Aquesta formació s'imparteix online.

Més informació sobre el taller de LinkedIN

Speed Networking Talent: practica el teu discurs laboral i descobreix la persona reclutadora oculta!

En aquesta sessió cada participant construirà el seu discurs laboral i el practicarà en directe en una la dinàmica de "cites ràpides" de presentació anomenada Speed Networking Talent. Es comptarà amb la participació d'una persona de selecció que donarà consells i farà suggeriments de millora.

Més informació sobre el taller d'Speed Networking Talent

Fes destacar el teu currículum amb Canva

Formació orientada a dotar el currículum, ja redactat, d'una aparença molt atractiva i d'estructura visual per fer la informació més entenedora i accessible a un simple cop d'ull, a través de l'eina online Canva. 

Més informació sobre el taller de Canva

L'entrevista de feina: preguntes clau

Eines bàsiques per fer front a l'entrevista de feina: com em veuen, com em veig, com responc, quina és la meva imatge? Es revisen les preguntes més freqüents i nocions de màrqueting personal. 

Més informació sobre el taller d'entrevista

Prepara't per superar un procés de selecció per competències

Com puc identificar les competències pròpies? Com les incorporo al currículum?  Com preparo l'entrevista de feina? Com respondre a aquelles preguntes "difícils"? I si l'entrevista és online?

Més informació sobre el taller de procés de selecció per competències

Defineix el teu objectiu professional a través del joc

En aquest taller es treballarà la mirada interna per tal de descobrir les competències i valors que ens ajudin a construir un objectiu professional des de l'entusiasme i la determinació, i també la mirada externa, per conèixer què es valora actualment al mercat laboral.   

Més informació sobre el taller per definir l'objectiu professional amb el joc

Les pors que ens bloquegen

Formació orientada a la gestió correcta de la intensitat de les emocions i les pors i bloqueigs que ens afecten a l'hora de desenvolupar el nostre projecte professional.

Més informació sobre el taller sobre les pors que ens bloquegen

Com supero les ATS i els robots?

Les noves tècniques de selecció de personal inclouen eines informàtiques com les ATS (Applicant Tracking System). Aprèn com funcionen i com pots preparar el teu currículum i la carta de presentació per tal que incloguin les paraules clau de les ofertes a les quals presentes la teva candidatura. 

Més informació sobre el taller d'ATS i robots 

Com ser seleccionat/ada a Infojobs? 70% d'efectivitat

Aquest taller pràctic permet explorar les possibilitats d'un dels principals portal d'ofertes de feina de forma eficient. Aprendràs com veuen les empreses el nostre perfil i com seleccionen les candidatures, quin és el millor horari per buscar feina i com redactar els diferents apartats del perfil.

Més informació sobre el taller "Com ser seleccionat a Infojobs?"

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior