Educació i formació

23/07/2018 11:48:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Classes de llengua àrab i cultura marroquina. Curs 2018-2019

El curs 18-19 es faran classes de llengua àrab i cultura marroquina en horari extraescolar. Aquestes classes són fruit del conveni signat entre els governs marroquí i espanyol i s'emmarquen dins del Conveni del Pla educatiu d'entorn, del Departament d'Ensenyament de Catalunya i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Els destinataris d'aquestes classes són els alumnes de primària (a partir de 3r) i de secundària matriculats en centres de Sant Feliu de Llobregat.

 

Sant Feliu acull el lliurament dels Premis EduRecerca 2018

Els premis, lliurats al Palau Falguera el 15 de juny, són un reconeixement als alumnes, docents i centres protagonistes dels projectes de recerca de batxillerat.

L'Escola Municipal de Música participa en el concert del 25è aniversari de l'ACEM

Prop de 100 alumnes de l'Escola de Sant Feliu han participat per celebrar els 25 anys de les escoles de música catalanes, en què han actuat més de 5.500 músics.

I Taula rodona d'hoteleria sobre la necessitat de formació a la sala

L'Institut Martí Dot acull la primera taula rodona "Formació a la sala, necessària?", on es va parlar dels motius del desprestigi de la sala, entre altres.

Els casals d'estiu i els campus esportius obren inscripcions

Les inscripcions als casals d'estiu i campus esportius ja estan obertes. Com cada any, l'oferta és àmplia i variada i inclou també tallers i activitats d'oci en dies puntuals.

123456789

El centre Yuzz de Sant Feliu s'ha agermanat amb el centre Yuzz de Sant Cugat, dins del  concurs promogut per la Fundación Banesto. Aquest agermanament és un compromís entre dos centres per a relacionar-se d'una forma més intensa amb l'objectiu que s'estableixin sinergies i els seus participants coneguin els projectes que es desenvolupen en els dos centres.

Yuzz Sant Feliu amb Raquel Caballero de Emotuner

És una oportunitat fantàstica per a què els participants generin més conexió entre els projectes de diferents ciutats. A més de videoconferències, la proximitat entre les dues ciutats, Sant Feliu i Sant Cugat, permetrà establir trobades presencials, i una major sinèrgia i poder començar a organitzar activitats en comú, de les quals us mantindrem degudament informats.
 

Agermanament entre el centre Yuzz Sant Feliu i el centre Yuzz Sant Cugat  

Link to ObjectExecute action