Menys CO2 a Sant Feliu

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Oh!SantFeliu
Resultats: de 1 a 16 de 16
Pica-pica, la garsa dels colors

Recurs en préstec    Document en PDF

En aquesta unitat didàctica, adreçada a educació infantil, l'alumnat descobrirà, a partir d'un conte, que a Sant Feliu hi ha diferents tipus de contenidors per recollir les escombraries, i sabrà què es llença a cadascun d'aquests contenidors.

Per adquirir els materials complementaris cal posar-se en contacte amb l'Oficina de Serveis Ambientals.

"As Aventuras do Vasco" - Oceano de plásticos

Vídeo

Aquest vídeo ensenya als infants l'impacte que poden suposar els plàstics i altres residus als oceans. És en portuguès però s'entén fàcilment.

El vídeo dura uns 4 minuts.

Tallers educatius sobre el mar

Activitat d'aula

Anèl·lides, serveis ambientals marins, organitza diferents tallers per cada etapa educativa sobre temàtiques relacionades amb el mar com: Experimentem amb la sorra, Plàstics 0, El repte de la sostenibilitat, entre d'altres.

Hi ha tallers disponibles per a l'educació infantil, primària i secundària. També tenen un projecte d'Aprenentatge-Servei per primària i secundària i un programa educatiu innovador per a 3r i 4t d'ESO.

Visita al CRAM

Activitat d'aula

El Centre de Recuperació d'Animals Marins (CRAM) organitza diferents activitats per a les escoles per donar a conèixer les espècies i els ecosistemes marins en perill d'extinció, les seves causes i les possibles solucions per a la recuperació i conservació de la biodiversitat marina.

Visites a les instal·lacions de tractament de residus i aigües de l'AMB

Activitat d'aula

Dins el Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat (PMES), l'AMB ofereix gratuïtament visites guiades a les seves instal·lacions de tractament de residus i d'aigua, tant per a grups escolars com per a grups d'adults.

Amplia el recurs per veure les instal·lacions.

Activitats escolars de Funbrain

Activitat d'aula  Recurs en préstec

Funbrain ofereix una àmplia oferta d'activitats que es poden fer a l'aula segregades per nivells educatius i temàtiques (mobilitat sostenible, reciclatge, qualitat de les aigües, energies renovables, estalvi energètic, contaminació atmosfèrica i canvi climàtic).

Per a més informació truqueu al 934 144 090 o envieu un correu a info@funbrain.cat

Guia Hàbitat, d'activitats d'educació ambiental

web recursos variats

Guia senzilla i molt pràctica amb les instruccions necessàries per organitzar activitats destinades a la formació ambiental. Es destina fonamentalment als educadors, els quals podran utilitzar-la com a instrument de treball tant en àmbits d'educació formal com informal.

El compostatge. Guia d'activitats

web recursos variats

Aquest portal té l'objectiu d'oferir al personal docent una eina útil per poder treballar de forma transversal els conceptes relacionats amb el procés de compostatge.

Trobareu activitats adaptades a l'educació infantil, la primària i el primer cicle d'ESO.

Recursos educatius de Ecoembes per educació infantil

Document PDF   Activitat d'aula

Al ampliar aquest recurs trobareu diferents materials creats per Ecoembes sobre el reciclatge. Hi ha jocs, infografies, activitats per fer a l'aula,...

Planeta Verd - Una mà de contes

Vídeo

En aquest vídeo es parla del desgel dels pols causat per la contaminació a través de la història de l'ós Valentí i dues foques, la Teia i la Pia. També es parla de la problemàtica dels residus.

El vídeo dura uns 10 minuts.

Happy Learning Español

Vídeo

En aquest recurs, adreçat a educació infantil i cicle inicial de primària, fem un recull de vídeos sobre temes variats com: la contaminació, la cura del planeta, els transports sostenibles i la reducció, reutilització i reciclatge de residus, entre d'altres.

La durada dels vídeos és de 1 a 4 minuts.

Amplieu el recurs per accedir als vídeos.

Organitza activitats especials al teu centre!

Activitat d'aula

En aquest recurs us proposem dues activitats especials que podeu organitzar en el vostre centre per fomentar la reducció de la generació de residus.

Amplieu el recurs per accedir a les propostes.

 

La Lúa i el món

Vídeo

La Lua té cinc anys, molta energia i prou recursos per resoldre qualsevol problema que se li plantegi... això sí, sempre a la seva manera.

En aquesta sèrie d'animació del Club Super 3 hi ha alguns capítols dedicats a l'estalvi d'energia, d'aigua o de paper, a l'energia solar,...

Els capítols duren uns 3 min.

Cuidem el planeta

Webquest

En aquesta webquest, adreçada a l'alumnat de P5, es recullen diferents activitats com: classifiquem les deixalles, decorem una ampolla, preparem una sortida a una deixalleria, escrivim un correu a l'ajuntament i dissenyem unes guardioles.

Recursos CLIC sobre residus

web recursos variats   Joc interactiu online

Els recursos CLIC ensenyen a l'alumnat a través de diverses activitats basades en donar clic a la pantalla.

Les activitats que ofereixen aquests recursos són: trencaclosques, sopes de lletres, completar frases, relacionar conceptes,...

Amplieu el recurs per accedir a les diferents propostes.

Tools to reduce waste at school

Document en PDF

En aquesta guia en anglès trobareu informació sobre com reduir la quantitat de residus generats en un centre educatiu.

Salta a la part superior