Menys CO2 a Sant Feliu

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Oh!SantFeliu

Aprendre jugant

01/01/2000
Lectures: 1165
Aprendre jugant

Aprendre jugant

L'oferta de jocs educatius per cicle inicial és la següent:

Héroe del reciclaje

 

El protagonista d'aquest joc online és un mono que es desplaça per la ciutat per recollir la basura que es troba pel terra. Ha de separar els residus en tres contenidors: el verd (residus orgànics), el groc (envàs reciclable) i el marró (residu que no es pot reciclar). L'alumnat escollirà com classificar els residus.

 

 

Parchis online sobre els residus

 

Aquest joc online de parxís està ambientat en la temàtica del reciclatge. Les fraccions que es representen són: resta, orgànica, vidre, cartró, envasos lleugers i deixalleria. Les fitxes de joc representen els diferents residus i s'ha d'aconseguir abocar-los al contenidor correcte.

 

 

Recycle sort: el bingo del reciclatge

Aquest joc és semblant al bingo però ambientat en el reciclatge. El material proporcionat és per dos o tres jugadors, però es pot imprimir el joc fins el total d'alumnes que tingueu a l'aula.

El joc es juga per grups de dos o tres persones. Cada jugador tindrà un tauler i les fitxes dels residus corresponents. Per torns, s'agafa un residu i es col·loca en el tauler. En cas que es tingui el contenidor ple, es retorna el residu a la pila. Quan algú omple el seu tauler, guanya.

Comparteix:
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior