Menys CO2 a Sant Feliu

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Oh!SantFeliu

Aprendre jugant

01/01/2000
Lectures: 2226
Aprendre jugant

Aprendre jugant

Joc interactiu online

L'oferta de jocs educatius és la següent:

La Ciudad del Reciclaje

Castellà Anglès

L'alumnat viatjarà per cinc localitzacions de La Ciutat del Reciclatge (Ajuntament, Domicili, Supermercat, Escola i Cafeteria). En cada establiment haurà de respondre tres preguntes relacionades amb l'estalvi energètic i el reciclatge.

Hi ha un sistema de puntuació segons el tipus de respostes que doni l'alumne.

 

Super sorter

Anglès

En aquest joc en anglès consisteix en gestionar una planta de triatge de residus. A cada nivell que avança, l'alumnat haurà d'instal·lar més maquinària per poder reciclar tots els residus que entren a la planta.

 

 

 

Recycle sort: el bingo del reciclatge

Aquest joc és semblant al bingo però ambientat en el reciclatge. El material proporcionat és per dos o tres jugadors, però es pot imprimir el joc fins el total d'alumnes que tingueu a l'aula.

El joc es juga per grups de dos o tres persones. Cada jugador tindrà un tauler i les fitxes dels residus corresponents. Per torns, s'agafa un residu i es col·loca en el tauler. En cas que es tingui el contenidor ple, es retorna el residu a la pila. Quan algú omple el seu tauler, guanya.

 

Parchis online sobre els residus

 

Aquest joc online de parxís està ambientat en la temàtica del reciclatge. Les fraccions que es representen són: resta, orgànica, vidre, cartró, envasos lleugers i deixalleria. Les fitxes de joc representen els diferents residus i s'ha d'aconseguir abocar-los al contenidor correcte.

 

 

Héroe del reciclaje

 

El protagonista d'aquest joc online és un mono que es desplaça per la ciutat per recollir la basura que es troba pel terra. Ha de separar els residus en tres contenidors: el verd (residus orgànics), el groc (envàs reciclable) i el marró (residu que no es pot reciclar). L'alumnat escollirà com classificar els residus.

 

 

Comparteix:
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior