Sindicatura de Greuges

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
login
23/06/2024 00:45:02

Julia Latorre, nova Síndica Municipal de Greuges de Sant Feliu

En la sessió plenària del mes de juny, celebrada el dijous 29, es va escollir Julia Latorre Mingrat com a Síndica Municipal de Greuges en substitució de Magí Boronat, que ha deixat el càrrec després de 10 anys de servei. Latorre va ser designada per ocupar el càrrec amb els vots a favor d'ICV-EUiA, PSC, C's, VSF, PP i el regidor no adscrit; el vot en contra de PDeCAT i l'abstenció d'ERC.

En la trajectòria professional de la nova Síndica de Greuges de Sant Feliu destaca el fet d'haver estat la primera dona fiscal d'Espanya i la primera dona degana dels Col·legis d'Advocats d'Espanya. També ha estat degana del Col·legi d'Advocats de Sant Feliu, i en diferents períodes ha format part tant del Consell d'Advocats de Catalunya com del Consell General de l'Advocacia. A més, ha estat presidenta de l'Escola de Pràctica Jurídica i del Casino Santfeliuenc.

La nova Síndica va ser escollida a proposta de l'alcalde, prèvies consultes amb els grups municipals i les entitats ciutadanes, tal com s'indica al reglament del Síndic aprovat el març de 2006.

 

Salta a la part superior