laRosa

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/06/2024 22:36:16

Idioma

Identificació

La Rosa
Moneda Local de Sant Feliu de Llobregat

Sant Feliu té la seva pròpia moneda local, la Rosa!

Compra amb La Rosa, la nostra moneda local

La Rosa és un “circuit de Moneda Local” que té per objectiu incrementar el consum local a la ciutat, generant circulació de diners en el comerç de proximitat. Alhora fomenta la digitalització, contribueix a la sostenibilitat, la responsabilitat social i la implicació i interrelació de la ciutadania, de l’activitat econòmica i del teixit social.

Sant Feliu de Llobregat va apostar, a través del Pacte de Ciutat, aprovat per unanimitat mitjançant Acord de Ple de 30 de juliol de 2020, per dotar la ciutat d'una moneda local que incrementi l'impacte de la despesa pública en el comerç local, com a mesura de reactivació econòmica de la nostra ciutat després de la crisi de la Covid-19.

Per utilitzar La Rosa, cal descarregar al mòbil l' aplicació La Rosa que permetrà obtenir Roses i realitzar pagaments de forma similar a com ho fem amb la targeta de crèdit/dèbit.

L’elecció del  nom de la “Moneda Local” de Sant Feliu, la Rosa, va sorgir del procés participatiu que es va desenvolupar el mes d’abril de 2022.  El logotip definitiu es va idear tenint en compte totes les idees sobre els atributs i característiques recollides en diferents sessions participatives amb el teixit econòmic i social de la ciutat.

Salta a la part superior