Menys CO2 a Sant Feliu

Link to ObjectExecute action
Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Oh!SantFeliu
Accedir al canal RSS de Transports i energia
Resultats: de 1 a 7 de 7
TRAMSPORTA'T

Activitat per treballar l'educació ambiental i les bones conductes en la mobilitat. Valoren els diferents transports des d'una perspectiva mediambiental.

 

Aventura't al TRAM

En "Aventura't al TRAM" podran simular la planificació i realització d'un viatge amb tram, també com interpretar els panells informatius, saber el personal que hi treballa i també civisme dins del tram, a més podran visitar les cotxeres del TRAM.

Activitats Setmana Petita de l'Energia

Document en PDF

Dins d'aquest dossier didàctic, que proposa 4 activitats per a fer a classe relacionades amb un ús més eficient de l'energia, podem trobar l'activitat "Deixem-nos portar!" que proposa comparar els diferents mitjans de transport segons el seu consum energètic.

L'activitat està adaptada a CI, CM i CS.

Recull de recursos per a treballar la mobilitat sostenible

Web amb recursos variats

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha fet un recull de recursos que existeixen sobre la mobilitat sostenible sobre diverses temàtiques, com els camins escolars, promoció de la bicicleta, els mitjans de transport i la mobilitat a les ciutats.

"Amb bici a l'escola"

Web amb recursos variats

Programa per fomentar l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport entre tota la comunitat educativa d'educació primària. El web inclou unitats didàctiques, fitxes d'activitats, calculadora d'emissions, audiovisual i jocs en línia.

La mobilitat sostenible i segura: propostes de treball per a les escoles

Document en PDF

En aquest document es proposen un conjunt de fitxes d'activitat que tenen com a objectiu aproximar als nens i nenes el concepte de la mobilitat sostenible, i fer-los adonar de la importància d'adquirir uns bons hàbits de mobilitat que contribueixin a fer de la ciutat un entorn més humà, tranquil i acollidor.

"La meva primera guia sobre el canvi climàtic" Llibre Ed. Galera

Llibre

Senzilla guia amb 4 apartats per l'alumne: Què és? Com ens afectarà? I jo, què hi puc fer?  Decàleg. Explica la importància de la mobilitat sostenible per a lluitar contra el canvi climàtic.

Llegir més sobre La meva primera guia sobre el canvi climàtic