Menys CO2 a Sant Feliu

Link to ObjectExecute action
Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Oh!SantFeliu
Accedir al canal RSS de Recursos introductoris
Resultats: de 1 a 7 de 7
Vídeo "Energy, let's save it!"

Vídeo

Vídeo mut d'animació, d'uns 3 minuts de durada que mostra els petits gestos que podem fer al llarg del dia per estalviar energia en la nostra vida quotidiana. Útil per introduir la problemàtica energètica.

Veure el vídeo d'estalvi d'energia

Projecte BERDE-BERDEA "Energía" (Ingurugela-País Basc)

Vídeos   Fitxes didàctiques en PDF

Vídeos i fitxes didàctiques sobre la història de l'energia, la problemàtica energètica i el futur de l'energia.

EnergiK "L'energia que necessitem per a passar un dia"

Vídeo

Veure el vídeo de 5 minuts de durada que introdueix la problemàtica energètica i suggereix als nois i noies maneres d'estalviar-la a la seva vida quotidiana.

 

Quadern educatiu d'Energia Educaixa

PDF

És una unitat didàctica molt completa sobre els orígens i evolució del consum energètic de l'home, una revisió de les fonts d'energia actuals, i una breu introducció a l'estalvi energètic. El recurs és adreçat a l'ESO, però es poden adaptar alguns continguts per CS.

Accés al Quadern de l'energia

Carpeta didàctica sobre l'energia Gas Natural

Recurs en préstec

CD Room molt complet, que toca totes les temàtiques relacionades amb l'energia, amb imatges i exercicis en PDF complementaris.

A partir de 6è

La maleta de l'energia de la SCEA

LlibreDocument en PDFRecurs en préstec  

És un conjunt de recursos materials i escrits per a l'ensenyament i l'aprenentatge de continguts sobre el tema de l'energia. Principalment es proposen activitats per a descobrir i experimentar amb diferents tipus d'energies (magnètica, cinètica, hidràulica, eòlica, elèctrica, mecànica i electromagnètica), així com recursos variats (jocs, enginys, llibres) sobre la temàtica energètica.

La maleta de l'energia

Energy teaching resources

Web amb recursos variatsVídeosJocs

Web del Ministeri de Medi Ambient Australià amb recursos molt variats per a treballar la temàtica energètica (Què és l'energia, canvi climàtic, energia solar, ecoauditoria energètica)