Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/10/2019 04:49:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Seu electrònica
Sóc proveïdor
 

Presentació de factures

Les factures corresponents a obres, serveis, i béns de 2018 s’hauran de presentar electrònicament com a màxim el dia 10 de desembre de 2018.

Com es poden generar factures electròniques?

El format electrònic per emetre factures electròniques a l’administració és Facturae segons l’Ordre PRE/2971/2007. Per generar les factures amb aquest format públic es disposa de diversos mecanismes.

Mitjançant l’acord de Govern 151/2014, d'11 de novembre, sobre el punt general d'entrada de factures electròniques de Catalunya, la Generalitat de Catalunya ha declarat el servei e.FACT del Consorci AOC com a punt general d'entrada de factures electròniques de la totalitat del sector públic de les administracions catalanes.

 

Codi DIR3 per a tots els serveis i dades de l'Ajuntament

Els proveïdors que utilitzin la plataforma FACE (Punt General de Factures Electròniques de l'Administració General de l'Estat) per a la presentació de factures electròniques han de saber que l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat té un únic codi DIR3 per a tots els serveis i les dades són les següents:

  • DIR3: L01082114
  • INE10: 0821140003
  • CIF: P0821000G
  • Nom: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
  • Adreça: Plaça de la Vila, 1
  • Municipi: Sant Feliu de Llobregat
  • Província: Barcelona

 

Com puc crear i enviar factures?

Existeixen diverses opcions al mercat, una de les més utilitzades pels nostres proveïdors és el portal b2brouter doncs ofereix la possibilitat de crear i enviar factures a l'Administració pública de forma senzilla i sense necessitat de certificat electrònic.

En aquest enllaç  https://www.b2brouter.net/ca trobareu tota la informació i us podreu registrar per crear les vostres factures.

Aquest portal no pertany a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i no és la única opció per presentar les factures.