Festa de Tardor

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/06/2024 17:01:51

Idioma

Identificació

La Festa de Tardor
Del 7 al 12 d'octubre de 2022

Oriol Bossa, l'alcalde

Santfeliuencs, santfeliuenques,

Un any més amb l’arribada de la tardor arriben les festes més esperades de Sant Feliu. Enguany les viurem amb total normalitat. Sense restriccions, sense mascaretes, sense limitacions d’aforament.

Després de dos anys marcats per la pandèmia, estem convençuts que aquest any hi ha més ganes de Festa que mai. Des de l’Ajuntament hem intentat aquests dos anys mantenir l’esperit de les festes però som conscients que les restriccions de la pandèmia ho han fet molt difícil.

Aquest octubre ja per fi les reprenem amb més força i ganes, amb una programació per a tothom. Per això, fem una crida a viure la Festa de Tardor molt activament, a baixar al carrer, a tornar-nos a trobar i a participar col·lectivament d’aquest esclat de cultura popular, de música, de concerts, de folklore.

És un goig veure com tot un poble s’uneix per celebrar unes festes fetes per i per a la gent de la nostra ciutat. 

Sant Feliu és un exemple en molts aspectes i referent en molts àmbits, però un d’ells sense cap mena de dubte és la riquesa de la nostra cultura popular i tota la gent que hi ha al darrere. Aquestes festes són una de les dates més assenyalades en el nostre calendari.

Vull agrair l’esforç de totes aquelles entitats, colles, persones, que dediquen el seu temps i el seu esforç personal perquè a la nostra ciutat aquesta Festa de Tardor sigui possible, i cal reconèixer que gràcies a aquest esforç i aquest treball col·lectiu l’edició d’enguany tornarà a ser un èxit.

Del 7 al 12 d’octubre lluirem amb orgull el mocador de festes i penjarem el domàs al nostre balcó com a mostra de germanor que simbolitza l’alegria de la festa, l’estima al nostre passat i a les nostres tradicions, la cultura i la pertinença a la nostra estimada ciutat.

Gaudiu al màxim d’aquests dies de festivitat amb més d’una cinquantena d’activitats pensades per gaudir de forma segura d’unes festes que de ben segur no oblidarem mai. 

Visca Sant Feliu!

Visca la Festa de la Tardor!

Oriol Bossa i Pradas, alcalde

Salta a la part superior