Festa de Tardor

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/06/2024 18:14:42

Idioma

Identificació

La Festa de Tardor
Del 8 al 12 d'octubre de 2021

Afectacions a la mobilitat

Des del 8 i fins al 12 d'octubre la circulació de vehicles a Sant Feliu es veurà afectada per la celebració de la Festa de Tardor. Es recomana a la ciutadania que durant el desenvolupament de determinats actes s'eviti la circulació pel centre de Sant Feliu, i que s'utilitzin vies alternatives per accedir a la ciutat com el carrer del Pla o el carrer de Josep Ricart.

Les afectacions són les següents:

8 d'octubre

A causa de la celebració del Seguici de 20 a 21.30 h, no es podrà circular pels carrers de Josep M. de Molina, Laureà Miró, avda. Montejurra, i la rambla Marquesa de Castellbell. També es faran talls intermitents de la circulació en els carrers adjacents.

9 d'octubre

A causa de l'actuació bastonera, de 12 a 13 h no es podrà circular pel carrer de Laureà Miró, en el tram comprès entre Joan Maragall i Anselm Clavé, i entre el carrer d'Anselm Clavé i Armenteres.

Durant l'acte de les colles de foc es veurà afectat el pas per la rotonda del carrer d'Anselm Clavé amb Joana Raspall. No es podrà circular pel carrer d'Anselm Clavé des de Laureà Miró i fins a Armenteres, i romandrà tallat l'accés a la rotonda des del carrer de Joana Raspall.

10 d'octubre

A causa de la celebració de la desfilada de gegants de 12 a 14 h, no es podrà circular pels carrers de Josep M. de Molina, Laureà Miró, avda. Montejurra, i la rambla Marquesa de Castellbell. També es faran talls intermitents de la circulació en els carrers adjacents.

Durant la desfilada de les colles de foc infantil de 19 a 20 h es veurà afectat el pas per la rotonda del carrer d'Anselm Clavé amb Joana Raspall. No es podrà circular pel carrer d'Anselm Clavé des de Laureà Miró i fins a Armenteres, i romandrà tallat l'accés a la rotonda des del carrer de Joana Raspall.

12 d'octubre

A causa de la celebració de la desfilada final de colles d'11 a 12.30 h, no es podrà circular pels carrers de Josep M. de Molina, Laureà Miró, avda. Montejurra, i la rambla Marquesa de Castellbell. També es faran talls intermitents de la circulació en els carrers adjacents.

Modificacions del servei de bus urbà durant la Festa de Tardor

Els dies 8, 10 i 12 d'octubre es desviaran els autobusos de les línies interurbanes que circulen pel carrer de Laureà Miró en sentit Sant Joan Despí pel carrer del Pla, i posteriorment per Josep Maria de Molina, retrobant-se amb el recorregut habitual de circulació a la plaça Behring. En sentit Molins de Rei, aquestes línies circularan per l'Avinguda del Sol i el carrer del Pla, retornant al seu recorregut habitual a l'altura del carrer d'Indústria.

Les línies d'autobús urbanes SF1 i SF2 també presentaran afectacions. Es desviaran pel carrer d'Anselm Clavé i Josep Maria de Molina a mesura que avancin els actes en el seu recorregut. La línia SF2, a més a més, evitarà el pas per rambla Marquesa Castellbell circulant per Comte de Vilardaga, Carles Buigas i General Manso. Posteriorment circularà per l'Avinguda del Sol i el carrer de Joana Raspall, fins retornar al recorregut habitual al carrer d'Anselm Clavé. Per tant no circularà per la parada situada a l'estació de ferrocarrils.

El dia 9 d'octubre es desviaran les línies L52 i SF3. Ambdues circularan pel carrer d'Armenteres, l'Avinguda del Sol i avda. Montejurra, i no podran realitzar les parades més cèntriques, inclosa la parada de l'estació de ferrocarrils.

Els dies 9 i 10 d'octubre es desviaran els autobusos de les línies interurbanes que circulen pel carrer de Laureà Miró en sentit Sant Joan Despí per Josep Maria de Molina, retrobant-se amb el recorregut habitual de circulació a la Plaça Behring. En sentit Molins de Rei, aquestes línies circularan per l'Avinguda del Sol i el carrer del Pla, retornant al seu recorregut habitual a l'alçada del carrer d'Indústria.

Durant el 10 i el 12 d'octubre la línia SF3 no realitzarà el pas per l'estació de ferrocarril durant l'horari afectat per la seva desviació paral·lela a la del SF2.Durant el 10 i el 12 d'octubre la línia SF3 no realitzarà el pas per l'estació de ferrocarril per la seva desviació paral·lela a la del SF2.

Per últim, des de dimecres dia 6 fins dimecres dia 13 d'octubre, el carrer de Mataró passarà a tenir un únic sentit de circulació, que serà de carrer Comerç a carretera de la Sànson. Durant els dies de fira i de forma excepcional, només es permetrà l'accés a les empreses fins a les 18 hores del dia 8 d'octubre. Del 6 al 12 d'octubre les línies SF1, SF2 i SF3 es desviaran pel carrer de Constitució, i quedaran anul·lades les parades del carrer de Mataró.

Salta a la part superior