Festa de Tardor

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/06/2024 23:46:52

Idioma

Identificació

La Festa de Tardor
Del 8 al 12 d'octubre de 2021

Lídia Muñoz, l'alcaldessa

Festa de tardor, gaudir de la cultura, la festa i les tradicions de Sant Feliu

La Festa de Tardor és el moment més esperat del nostre calendari festiu. És la festa més popular, més col·laborativa, la que ens defineix més com a ciutat viva i cohesionada.

Cada any hi treballen moltes persones -a títol individual, des de les entitats o des de l’Ajuntament-, a qui cal agrair la seva il·lusió i els seus esforços per garantir que tot surti a la perfecció.

L’any passat ens vam veure obligades a fer una festa confinada en un dels anys més difícils que recordem. Després de molts mesos on les restriccions per aturar l’avenç de la Covid-19 han dificultat els actes multitudinaris en l’espai públic, ara per fi podem començar a recuperar algunes de les nostres tradicions més estimades.

Perquè els carrers d’una ciutat són vius quan els omplim de gent, de música, de color i de festa i la Festa de Tardor és una magnífica oportunitat per trobar-nos, o en aquest cas retrobar-nos, i estrènyer llaços com a comunitat, això sí, sense abaixar la guàrdia.

Perquè venim d’uns mesos molt complicats i encara ens hem de moure amb molta cautela, però també tenim clar que cal seguir recuperant el batec cultural de la ciutat i de la nostra cultura popular, en especial.

Així, la Festa de Tardor serà un espai segur per a totes i tots, amb un programa amb més de 50 activitats, fruit d’aquesta col·laboració ciutadana i institucional. Una oferta àmplia, per a totes les edats, que reflecteix el potencial creatiu i la riquesa de l’activitat cívica i cultural de Sant Feliu i que respecta, com no pot ser d’altra manera, totes les directrius i indicacions de Salut Pública.

Donem doncs la benvinguda amb energia a una Festa de Tardor que ha de ser engrescadora, acollidora i diversa, i que hem de viure amb respecte i companyonia, fomentant l’esperit col·lectiu de la nostra ciutat. Us convido a sortir al carrer i a participar de les activitats, gaudint de la tardor com només sabem fer-ho a Sant Feliu!

Bona Festa de Tardor a tots i a totes

Lídia Muñoz Cáceres
Alcaldessa

Salta a la part superior