Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/05/2024 12:35:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu, prova pilot d'un projecte per formar les entitats en l'ajuda a les persones refugiades

03/03/2017
Lectures: 1862
Sant Feliu, prova pilot d'un projecte per formar les entitats en l'ajuda a les persones refugiades

Un total de 24 persones van participar aquest dijous, 2 de març, en la segona sessió de formació adreçada a les entitats i a les persones vinculades al projecte "Sant Feliu, ciutat acollidora" per conèixer d'a prop la situació actual de les persones refugiades. La formació, que es va dur a terme al Palau Falguera, és un projecte de la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona, subvencionat pel Fons Català de Cooperació, que s'ha posat en marxa com a prova pilot a Sant Feliu, i que un cop finalitzi, es valorarà la seva implantació a nivell estatal.  

L'objectiu de la iniciativa és que a través de quatre sessions de treball, les persones assistents rebin informació detallada sobre els drets i deures de les persones refugiades i sobre les persones demandants d'asil. En la formació també s'analitzen les causes que expliquen per què els refugiats no arriben a casa nostra, els obstacles que hi ha i les estratègies de futur. La formació també pretén posar en valor les persones assistents per tal que esdevinguin formadors de formadors, i tinguin capacitat per defensar els drets humans i afavorir la construcció de la pau.  

La sessió formativa va aplegar representants del teixit associatiu d'àmbits diversos com l'educació, el lleure, la cultura o la solidaritat, entre altres, així com també persones a títol individual que, tot i no estar vinculades a cap entitat són voluntàries del projecte "Sant Feliu, ciutat acollidora" d'ajuda a les persones refugiades.  Durant el mes de març es faran dues noves sessions formatives.

Qualsevol persona que tingui interès en assistir, pot sol·licitar-ho a través del correu electrònic ciutatacollidora@santfeliu.cat

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior