Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/07/2014 14:24:51

Idioma

Identificació

CERCA

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

Camí de navegació

Coneix la ciutat

Coneix la ciutat

Contingut de la pàgina

Resultats: de 1 a 5 de 14
16/06/2014 Urbanització de la riera de la Salut, entre c/ Can Calders i pg. Pins

Des del 19 de juny i fins al 19 d'agost es duran a terme diverses obres de millora de la riera de la Salut en el tram comprès entre el c/ Can Calders i el pg. Pins que afectaran la circulació i els vianants.

05/06/2014 Obres de millora al carrer de Clementina Arderiu

Aquest dijous 5 i el divendres 6 de juny es duran a terme diversos treballs de millora de la seguretat viària en el carrer de Clementina Arderiu, en el tram comprès entre Matilde Bertrand Calopa i la riera de la Salut.

05/05/2014 Afectacions viàries amb motiu de les Festes de Primavera

Amb motiu del muntatge dels estands de la Fira Comercial i Industrial que se celebra en el marc de les Festes de Primavera, a partir del dilluns 5 de maig i durant tota la setmana restarà tallada la circulació de vehicles en diferents carrers de la ciutat. A més, es canvia provisionalment la ubicació d'alguns contenidors de recollida de residus.

23/04/2014 Es talla al trànsit l'accés a la rambla Marquesa Castellbell

El divendres 9 de maig està previst que s'obri al trànsit l'accés a la rambla que es va tallar el 25 d'abril a causa de la reparació d'un esvoranc a la calçada. Els vehicles que vulguin accedir a la rambla des del sector afectat pel tall de trànsit ho han de fer encara pel carrer Josep Ricart.

08/04/2014 Inici de les obres d'ampliació del cementiri municipal

El 10 d'abril s'inicien les obres de la segona i tercera fase d'ampliació del cementiri municipal, que es preveu finalitzin a finals de juny. A causa de les obres, es veurà afectada una part de la zona d'aparcament annex al cementiri. 

123

Seguiment i control d'execució d'obres

Document amb informació sobre les obres més importants d'infraestructura en curs (objectius de l'obra i responsable municipal; contractista/s responsable/s; import pressupostat; període d'execució).