Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

04/07/2015 10:23:05

Idioma

Identificació

CERCA

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

Coneix la ciutat

Coneix la ciutat

Contingut de la pàgina

Resultats: de 1 a 5 de 32
19/06/2015 Tall de trànsit al carrer Miguel de Cervantes del 29 de juny al 3 de juliol

Des del dilluns 29 de juny i fins al divendres 3 de juliol estarà tallat al trànsit el carrer Miguel de Cervantes amb motiu de les obres de millora de la xarxa del clavegueram. 

18/06/2015 Millores en l'eficiència energètica de l'enllumenat públic

El dilluns 22 de juny s'inicien les obres de millora i adequació en l'eficiència energètica de l'enllumenat públic exterior de la ciutat. Es preveu que l'actuació finalitzarà el 31 de juliol de 2015.

15/06/2015 Nova regulació semafòrica per millorar la fluïdesa del trànsit a l'entorn de l'avinguda de Montejurra

L'Ajuntament ha modificat el sistema de regulació dels semàfors que hi ha en la confluència de les interseccions de l'avinguda Montejurra amb el carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, la riera Pahissa i la rambla de la Marquesa de Castellbell per millorar la fluïdesa de la circulació en la zona.

15/06/2015 Tall de trànsit al lateral del carrer del Pla per les obres de la Piscina de l'Escorxador

Amb motiu de les obres de millora de la Piscina de l'Escorxador el dimarts 16 de juny, durant tot el dia, estarà tallat al trànsit la circulació pel lateral del carrer del Pla comprès entre el carrer Llorenç Pahissa i la rotonda per accedir al carrer de Ramón y Cajal.

03/06/2015 El carril bici del passeig Comte Vilardaga es repinta

En els propers dies s'iniciaran les actuacions per millorar la senyalització horitzontal del carril bici del passeig de Comte de Vilardaga, entre els carrers de Carles Buïgas i Frederica Montseny.

1234567

Seguiment i control d'execució d'obres

Document amb informació sobre les obres més importants d'infraestructura en curs (objectius de l'obra i responsable municipal; contractista/s responsable/s; import pressupostat; període d'execució).