Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

29/08/2014 18:04:04

Idioma

Identificació

CERCA

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

Camí de navegació

Coneix la ciutat

Coneix la ciutat

Contingut de la pàgina

Resultats: de 1 a 5 de 15
07/08/2014 Obres de millora al carrer Constitució

Una de les actuacions del Pla de Millora de l'Espai Urbà 2014 és l'arranjament del c/ Constitució, que contempla l'ampliació de la vorera entre els números 18 i 26 per millorar la mobilitat dels vianants entre els carrers Picasso i Lluís G. Rius. Aquestes obres han començat avui 18 d'agost i duraran aproximadament una setmana. La circulació de vehicles no es veurà afectada. L'asfaltat d'aquest tram del c/ Constitució s'asfaltarà a principis del mes de setembre.

07/08/2014 Setmanes intenses d'obres a la ciutat

Una de les actuacions del Pla de Millora de l'Espai Urbà 2014 és la millora d'onze passos elevats a diferents punts de la ciutat. Cinc d'aquests passos elevats ubicats al carrer de Laurèa Miró, entre el ptge. Alumini i el c/ Torras i Bages, han estat arranjats durant aquesta setmana, així com dos passos elevats del c/ Sant Josep.

16/06/2014 Urbanització de la riera de la Salut, entre c/ Can Calders i pg. Pins

Des del 19 de juny i fins al 19 d'agost es duran a terme diverses obres de millora de la riera de la Salut en el tram comprès entre el c/ Can Calders i el pg. Pins que afectaran la circulació i els vianants.

05/06/2014 Obres de millora al carrer de Clementina Arderiu

Aquest dijous 5 i el divendres 6 de juny es duran a terme diversos treballs de millora de la seguretat viària en el carrer de Clementina Arderiu, en el tram comprès entre Matilde Bertrand Calopa i la riera de la Salut.

05/05/2014 Afectacions viàries amb motiu de les Festes de Primavera

Amb motiu del muntatge dels estands de la Fira Comercial i Industrial que se celebra en el marc de les Festes de Primavera, a partir del dilluns 5 de maig i durant tota la setmana restarà tallada la circulació de vehicles en diferents carrers de la ciutat. A més, es canvia provisionalment la ubicació d'alguns contenidors de recollida de residus.

123

Seguiment i control d'execució d'obres

Document amb informació sobre les obres més importants d'infraestructura en curs (objectius de l'obra i responsable municipal; contractista/s responsable/s; import pressupostat; període d'execució).