Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

28/01/2015 05:12:05

Idioma

Identificació

CERCA

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

Coneix la ciutat

Coneix la ciutat

Contingut de la pàgina

Resultats: de 1 a 5 de 11
14/10/2014 Afectacions de trànsit pel desplegament de la fibra òptica a la ciutat

L'actuació consisteix en la dotació d'infraestructura per al desplegament de la xarxa de fibra òptica a la ciutat, que donarà cobertura a 15 equipaments municipals.

08/09/2014 Obres de pavimentació a partir del 8 de setembre

Durant la setmana del 8 de setembre es duran a terme els treballs d'asfaltat d'algunes de les obres que s'han realitzat aquest estiu a la via pública.

02/09/2014 Recta final de les obres de millora de l'espai públic durant l'estiu

Bona part de les actuacions previstes ja han finalitzat i la resta de treballs pendents s'enllestiran durant les properes setmanes.

07/08/2014 Setmanes intenses d'obres a la ciutat

Una de les actuacions del Pla de Millora de l'Espai Urbà 2014 és la millora d'onze passos elevats a diferents punts de la ciutat. Cinc d'aquests passos elevats ubicats al carrer de Laurèa Miró, entre el ptge. Alumini i el c/ Torras i Bages, han estat arranjats durant aquesta setmana, així com dos passos elevats del c/ Sant Josep.

16/06/2014 Urbanització de la riera de la Salut, entre c/ Can Calders i pg. Pins

Des del 19 de juny i fins al 19 d'agost es duran a terme diverses obres de millora de la riera de la Salut en el tram comprès entre el c/ Can Calders i el pg. Pins que afectaran la circulació i els vianants.

123

Seguiment i control d'execució d'obres

Document amb informació sobre les obres més importants d'infraestructura en curs (objectius de l'obra i responsable municipal; contractista/s responsable/s; import pressupostat; període d'execució).