Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

23/05/2017 18:38:08

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

Les Agents Cíviques tornen al municipi

La figura de l'agent cívica és coneguda a la ciutat i s'integra dins de la ciutadania com una eina transversal i substancial per a la sensibilització ciutadana i la cohesió social.  A partir d'ara, dues noves agents cíviques estaran presents als carrers realitzant tasques de sensibilització i informació per tal de fomentar una bona convivència.  

Període de preinscripció als Programes de Formació i Inserció (PFI)

Del 15 al 26 de maig s'obre el període de preinscripció als Programes de Formació i Inserció (PFI). Les persones interessades s'han d'adreçar a l'Aula Sant Feliu en horari de dilluns a divendres, al matí de 8.30 a 13 h i a la tarda de 17 a 19 h.

La cooperativa, un model per emprendre

Vols saber que és una cooperativa i com funciona? Vine el proper 23 de maig a la sessió formativa "La cooperativa, un model per emprendre" per a persones  emprenedores i i en general per a totes aquelles persones interessades en conèixer de més a prop aquesta forma d'organització empresarial que promou la participació de les persones membres, l'ocupació estable, la innovació, l'arrelament al territori i el desenvolupament local.

La 38a Fira Comercial i Industrial i el 'Tendències Street', una manera diferent de descobrir les botigues

Un any més, Sant Feliu esdevindrà un gran recinte firal, ple d'estands i parades als carrers del centre del municipi, amb motiu de la celebració de la 38a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat. 

Projecte Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE)

Les coopertatives escolars del municipi "Emprekids" i "Virsa Express" de l'Escola Verge de la Salut, es preparen per la venda dels seus productes a la Fira de Maig aquest cap de setmana.

123456789
Jump to ObjectExecute action