Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

01/05/2016 19:24:35

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

Seminari Creació i gestió empresarial: "Com fomentar les habilitats comercials"

Vols conèixer eines per saber comercialitzar amb èxit una idea, producte o servei? Vols fer bons tancaments de ventes? t'esperem el proper 12 d'abril a Can Maginàs amb el seminari:

"COM FOMENTAR LES HABILITATS COMERCIALS"

A càrrec de Mònica Mendoza, experta en vendes i comunicació. Autora dels llibres "Pildoras de Motivación para Comerciales y Emprendedores" i "Lo que no te cuentan en los libros de ventas".

 

La selecció de personal i les dinàmiques de grup

Les dinàmiques de grup s'introdueixen progressivament en els processos de selecció de personal. Són moltes les empreses que les utilitzen per detectar les competències de les persones candidates: lideratge, comunicació, negociació... L'objectiu és aconseguir un encaix òptim entre candidats/es i posicions vacants

T'oferim un taller pràctic, a càrrec de la consultora Living a job consultors, S.L. de 4 hores per analitzar com funcionen aquestes dinàmiques per poder defensar millors les teves candidatures.  

 

Programa empresarial "Accelera el creixement"

Accelera el Creixement, és un programa per a empreses amb alt potencial de creixement promogut entre Diputació de Barcelona i PIMEC, amb el suport de l'ajuntament. Ofereix 70 hores de formació i d'assessorament amb experts en estratègia, finançament, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d'abordar els projectes de creixement empresarial.

Artistes i comerciants s'uneixen per decorar els aparadors de les botigues

Del 23 d'abril al 8 de maig, una vintena de comerços mostraran en els seus aparadors una decoració especial amb motiu del concurs "Art a les botigues".

Calendari seminaris per a persones emprenedores i empreses

L'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, conjuntament amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, fa públic el calendari 2016 de les accions formatives adreçades a persones emprenedores, comerços, empreses de nova creació i empreses ja consolidades.

123456789
Jump to ObjectExecute action