Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

19/01/2017 11:41:52

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

Noves sessions informatives sobre els cursos de formació ocupacional que es faran al 2017 a l'Aula Sant Feliu

L'Ajuntament, a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), posarà en marxa properament 7 accions formatives corresponents a la convocatòria de FOAP 2016-2017, adreçada prioritàriament a treballadors/es en situació d'atur.

L'Ajuntament iniciarà l'any 2017 amb 56 noves contractacions

L'Ajuntament té previst contractar a finals de desembre 56 persones gràcies al nou programa Treball als barris, així com a la convocatòria de nous cursos de Formació Ocupacional del FOAP, i a la contractació de nous tècnics de desenvolupament local.

Els comerços adherits al Consorci DeBotigues organitzen activitats infantils els dies 16 i 17 de desembre

En el marc de la campanya de promoció del comerç d'aquest Nadal, els establiments adherits al Consorci DeBotigues han organitzat per aquest divendres 16 i dissabte 17 de desembre diverses activitats adreçades als infants.

La campanya nadalenca de promoció del comerç local torna amb importants novetats

El Consorci de Comerç ha posat en marxa la campanya comercial de Nadal on les principals novetats són el Bus de Nadal, i el concurs l'Aparador final.

El programa Treball als barris continuarà el 2017 i permetrà fer noves contractacions i accions formatives

El programa Treball als barris continuarà en marxa al 2017 i permetrà contractar al voltant d'una trentena de persones i engegar diverses accions per millorar la formació de ciutadans i ciutadanes que es troben a l'atur. 

123456789
Jump to ObjectExecute action