Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

05/07/2015 04:39:25

Idioma

Identificació

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat cultural

Contingut de la pàgina

El IV Cicle de Joves Intèrprets porta a escena músics locals amb talent

Per quart any consecutiu, el Palau Falguera acull novament durant el mes de juliol diferents actuacions musicals en el marc del Cicle de Joves Intèrprets al Palau. Les sessions es faran els divendres i dissabtes compresos entre el 3 i el 18 de juliol. 

L'espectacle "La Biblioteca a l'Auditori" compleix 10 anys

La Biblioteca Montserrat Roig organitza el diumenge 7 de juny l'espectacle "La Biblioteca a l'Auditori", funció que enguany compleix el desè aniversari i que commemorarà l'Any de les Biblioteques.

L'espectacle Gags ON Trix tanca el Cicle de teatre 'Primavera escènica'

El divendres 5 de juny, a les 21.30 h, tindrà lloc al Centre Parroquial la representació de l'espectacle Gags ON Trix, un  muntatge de la Companyia PuntMoc que tanca el Cicle de teatre 'Primavera escènica'.

Passejada per descobrir la geologia amagada sota les antigues vinyes de Sant Feliu

L'Ajuntament, amb la col·laboració del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola organitza el diumenge 14 de juny una passejada per a la descoberta de la geologia amagada sota les antigues vinyes de Sant Feliu. 

Les festes del barri de la Salut proposen activitats per a tots els públics

El barri de La Salut celebra aquest cap de setmana la seva festa popular a la plaça de la Salut amb una àmplia i variada oferta d'actes lúdics i festius.

123456789