Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

27/04/2015 12:29:53

Idioma

Identificació

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat cultural

Contingut de la pàgina

Raquel Santanera rep el 40è Premi de Poesia Martí Dot 2014

La jove poetessa Raquel Santanera Vila ha rebut aquest dimecres, 22 d'abril, el 40è Premi de Poesia Martí Dot pel treball Teologia Poètica d'un sol ús.

Les Jornades gastronòmiques "La cuina de les roses" atrauen més públic a cada edició

Al voltant de 700 persones han gaudit de les IV Jornades gastronòmiques "La cuina de les roses" celebrades el cap de setmana passat al restaurant pedagògic de l'escola d'hostaleria de l'institut Martí Dot, als jardins del Palau Falguera. 

La vuitena Festa del Voluntariat per la llengua reconeix les parelles lingüístiques

Sant Feliu acull aquest divendres 24 d'abril, a les 19.30 h, la Festa del Voluntariat per la llengua, celebració que enguany arriba a la vuitena edició i que vol retre un reconeixement a les persones que participen en el programa de Voluntariat per la llengua a la ciutat.

La Diada de Sant Jordi omple la ciutat de llibres, roses i activitats populars

Des de les 10 h del matí i fins a les 21 h, la plaça de la Vila acollirà les tradicionals parades de llibres i roses per celebrar la Diada de Sant Jordi. 

La companyia santfeliuenca Enric Borràs proposa una comèdia en el marc del cicle de teatre 'Primavera escènica'

"Estranyament estrany", de la companyia Enric Borràs és la segona obra que es representarà aquest dissabte 18 i diumenge 19 d'abril a l'escenari del Centre Parroquial en el marc del Cicle de Teatre 'Primavera escènica' 

123456789