Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

31/07/2015 00:57:11

Idioma

Identificació

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat cultural

Contingut de la pàgina

Coneixes el Modernisme de Sant Feliu?

Finalitzada la col·locació de tots els panots QR als punts de la Ruta Modernista, ja és possible realitzar una ruta modernista per diferents punts de Sant Feliu de Llobregat.

La ruta vol fer difusió de contingut cultural i d'interès local donant a conèixer el passat Modernista que hi trobem a la ciutat

El Cercle Català de Col·leccionista edita un nou catàleg de segells i mata-segells de la ciutat

El Cercle Català de Col·leccionisme, entitat cultural fundada a Sant Feliu fa 16 anys, ha editat el "Catàleg de segells i mata-segells de Sant Feliu de Llobregat. Edició 2014", obra inèdita que recull els segells i mata-segells vinculats al municipi. 

Última setmana per visitar la mostra TransArt d'artistes joves

Fins al diumenge 26 de juliol es pot visitar a la sala d'exposicions del Palau Falguera la IV Mostra TransArt, que aplega l'obra multidisciplinar d'una vintena de joves artistes.

Convocat l'11è Concurs de relats breus per a dones Joana Raspall

El Casal de la Dona de Sant Feliu ha convocat l'11è Concurs de relats breus per a dones Joana Raspall. Un any més, el certamen literari està obert a la participació de totes les dones majors de 16 anys que ho desitgin. El termini per presentar els escrits finalitza el 18 de setembre.

El IV Cicle de Joves Intèrprets porta a escena músics locals amb talent

Per quart any consecutiu, el Palau Falguera acull novament durant el mes de juliol diferents actuacions musicals en el marc del Cicle de Joves Intèrprets al Palau. Les sessions es faran els divendres i dissabtes compresos entre el 3 i el 18 de juliol. 

123456789