Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

01/09/2015 12:04:57

Idioma

Identificació

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat cultural

Contingut de la pàgina

La Biblioteca Montserrat Roig reprèn l'activitat a partir d'aquesta tarda

La Biblioteca Montserrat Roig reprendrà l'activitat a partir d'aquesta tarda en el seu horari habitual, un cop solucionada l'avaria que es va produir ahir.

Sant Feliu celebra la Festa Major de Sant Llorenç del 7 al 10 d'agost

Del 7 al 10 d'agost Sant Feliu celebrarà una nova edició de la Festa Major de Sant Llorenç, patró de la ciutat. La festivitat es concentrarà a l'entorn de la plaça de la Vila, on hi haurà activitats tradicionals obertes a tothom.

Coneixes el Modernisme de Sant Feliu?

Finalitzada la col·locació de tots els panots QR als punts de la Ruta Modernista, ja és possible realitzar una ruta modernista per diferents punts de Sant Feliu de Llobregat.

La ruta vol fer difusió de contingut cultural i d'interès local donant a conèixer el passat Modernista que hi trobem a la ciutat

El Cercle Català de Col·leccionista edita un nou catàleg de segells i mata-segells de la ciutat

El Cercle Català de Col·leccionisme, entitat cultural fundada a Sant Feliu fa 16 anys, ha editat el "Catàleg de segells i mata-segells de Sant Feliu de Llobregat. Edició 2014", obra inèdita que recull els segells i mata-segells vinculats al municipi. 

Última setmana per visitar la mostra TransArt d'artistes joves

Fins al diumenge 26 de juliol es pot visitar a la sala d'exposicions del Palau Falguera la IV Mostra TransArt, que aplega l'obra multidisciplinar d'una vintena de joves artistes.

123456789