Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

09/10/2015 01:34:13

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat cultural

Contingut de la pàgina

Sant Feliu participa en les Jornades Europees del Patrimoni

Sant Feliu participa aquest cap de setmana en les Jornades Europees del Patrimoni amb una ruta modernista i una visita guiada al Palau Falguera.

Sant Feliu celebra la Festa de Tardor del 8 al 12 d'octubre

Des d'aquest dijous 8 i fins al dilluns 12 d'octubre, Sant Feliu celebra la Festa de Tardor 2015 amb un programa farcit de propostes per a tots els públics.

Dos concursos de fotografia conviden a captar els millors moments de la Festa de Tardor 2015

En el marc de la Festa de Tardor 2015 se celebren dos concursos de fotografia que pretenen animar tothom a viure amb més intensitat la festivitat.

Una exposició commemora els 30 anys del Drac i dels gegants Guillem i Violant

La sala d'exposicions de la planta baixa del Palau Falguera acollirà fins al 18 d'octubre l'exposició "Trenta anys del Drac i dels Gegants Guillem i Violant", que es podrà visitar fins al 18 d'octubre.

"Les dones i els camps nazis". Sant Feliu recorda Neus Català

Aquest cap de setmana Sant Feliu de Llobregat recorda a Neus Català. Les jornades comencen avui amb una xerrada sobre Les dones i els camps nazis i, diumenge s'organitza un itinerari pels espais de la Guerra Civil a Barcelona. També amb lavisita opcional a l'exposició temporal del Museu d'Història de Catalunya: "Més enllà de Mauthausen. Francesc Boix, fotògraf".

123456789
Jump to Object