Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

28/03/2015 06:10:41

Idioma

Identificació

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat cultural

Contingut de la pàgina

El 40è Premi de Poesia Martí Dot es lliurarà el 22 d'abril

Amb motiu dels tres dies de dol decretats en solidaritat amb les víctimes i familiars de l'accident aeri als Alps francesos, el lliurament del Premi de Poesia Martí Dot 2014 tindrà lloc el 22 d'abril, a les 19.30 h, al saló de sessions de l'Ajuntament.

Presentat el projecte de remodelació de la Biblioteca

La reforma de la biblioteca, que s'iniciarà a finals de 2015, permetrà la reorganització dels espais de l'equipament i l'adaptació dels serveis a les noves necessitats tecnològiques i de les persones.

Es presenten les conclusions del Pla estratègic de cultura

Un any i mig després d'iniciar el procés d'elaboració del Pla estratègic de cultura de Sant Feliu, aquest dimarts 17 de març, es va fer la presentació pública de les conclusions del document.

'Rucs o la maledicció del bruixot', la primera obra de La Pera Llimonera, puja a l'escenari del Centre Parroquial

El Centre Parroquial acull  diumenge 15 de març l'obra "Rucs o la maledicció del bruixot", de la companyia santfeliuenca La Pera Llimonera. Es tracta de la primera obra que Pere Casanovas i Pere Romagosa, integrants de la companyia, van fer a la ciutat fa 22 anys.

La repressió franquista vers les dones, tema del llibre premiat amb la 6a Beca Blanca Bardiera

El Centre Cívic Mas Lluí acull la presentació del llibre 'Dones entre reixes. Les santfeliuenques i la repressió franquista (1939-1950)', de Neus Ribas, treball guanyador de la 6a Beca Blanca Bardiera.

123456789