Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

28/05/2016 20:01:10

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat cultural

Contingut de la pàgina

El barri Falguera es vestirà de festa del divendres 27 al diumenge 29 de maig

Una desena d'entitats de la Xarxa del barri Falguera organitzen del 27 al 29 de maig la festa popular del barri amb tot un seguit d'activitats que es duran a terme preferentment a les places de Falguera i d'Alfons Comín.

Les catifes florals i l'ou com balla commemoren la festivitat de Corpus

El diumenge 29 de maig, la plaça de la Vila acollirà, a partir de les 13 h, la festivitat de Corpus, durant la qual la ciutadania podrà participar en la confecció popular d'una catifa de flors.

La XXV Setmana de la Gent Gran proposa una desena d'activitats lúdiques i culturals

Una desena d'activitats entre espectacles musicals, exposicions, balls i sessions esportives es faran en el marc de la XXV Setmana de la Gent Gran que se celebrarà  a la ciutat del 27 de maig al 17 de juny.

S'organitza una visita teatralitzada per descobrir el parc de Torreblanca

"Viatge en el temps al jardí romàntic" és el nom de la visita guiada teatralitzada que es farà el dissabte 28 de maig per donar a conèixer el parc de Torreblanca a la ciutadania.

La projecció del documental "40 anys educant en valors", entre els actes de cloenda del 40è aniversari de l'Esplai Sant Llorenç

L'Esplai Sant Llorenç celebra aquesta setmana els darrers actes commemoratius del 40è aniversari de l'entitat. Destaca la projecció d'un documental, una gimcana popular i un sopar de cloenda.

123456789
Jump to ObjectExecute action