Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

01/02/2015 23:39:22

Idioma

Identificació

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat cultural

Contingut de la pàgina

El Palau Falguera acull el Pessebre Vivent

El Palau Falguera acollirà els dies 28, 29 i 30 de desembre les representacions del Pessebre Vivent de Sant Feliu organitzat per l'Associació Calaix de Sastre.

Les representacions dels Pastorets tornen per Nadal al Centre Parroquial

La companyia Enric Borràs representa un any més els tradicionals Pastorets al Centre Parroquial. Les representacions es faran el dijous 25 i el divendres 26, a les 20 h; i els diumenges 28 de desembre i 4 de gener, a les 19 h.

El Nadal arriba a la plaça de la Salut amb la visita del Pare Noel i l'encesa de l'arbre reciclat

La plaça de la Salut acollirà el dissabte 20 l'arribada del Pare Noel així com l'encesa dels llums de l'arbre de Nadal fet amb caixes de plàstic i altres materials reciclats que presideix la plaça.

S'engega l'activitat "Room VO" per fomentar l'anglès a través del cinema en versió original

El dijous 18, a les 19.30 h, es projecte la pel·lícula "Pesadilla en Navidad" en versió original al Centre Cívic Les Tovalloles en el marc de l'activitat "Room VO. Afina l'anglès" impulsada per promoure l'aprenentatge de la llengua anglesa.

La 62a Exposició col·lectiva de pessebres es trasllada enguany al Palau Falguera

El divendres 19 de desembre s'inaugura a les sales de la planta baixa del Palau Falguera la 62a Exposició col·lectiva de pessebres i diorames organitzada per l'Agrupació Pessebrista de Sant Feliu.

123456789