Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

29/07/2016 05:55:19

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat cultural

Contingut de la pàgina

Una xerrada de l'historiador Jordi Amigó reivindica la memòria històrica en els 80 anys de la Guerra Civil

Sant Feliu va recordar aquest dilluns, 18 de juliol, la commemoració d'un trist aniversari, els 80 anys de l'inici de la Guerra Civil  amb una xerrada conduïda per l'historiador Jordi Amigó i Barbeta. 

La Festa major de Sant Llorenç serà del 7 al 10 d'agost

Del 7 al 10 d'agost Sant Feliu celebrarà una nova edició de la Festa Major de Sant Llorenç, patró de la ciutat. La festivitat es concentrarà a l'entorn de la plaça de la Vila, on hi haurà activitats tradicionals obertes a tothom.

Fernando Alfaro i Jama Quartet, plats forts a l'equador del Cicle de Joves Intèrprets al Palau

En el segon cap de setmana de concerts del V Cicle de Joves Intèrprets al Palau pujarà a l'escenari dels jardins del Palau Falguera el solista Fernando Alfaro i el conjunt de corda Jama Quartet. 

S'obre el termini per participar en el concurs de fotografia sobre el patrimoni de Sant Feliu

Del 7 de juliol al 14 de setembre es pot participar en la tercera edició del Concurs de fotografia "Patrimoni de Sant Feliu de Llobregat", certamen inclòs en la III Setmana del Patrimoni que se celebrarà del 22 de setembre al 2 d'octubre. 

Sant Feliu aposta per les arts escèniques amb el TransArt i el Cicle de Joves Intèrprets al Palau

De l'1 al 24 de juliol, Sant Feliu esdevindrà un autèntic festival de les arts escèniques amb la suma de les propostes culturals de la Mostra TransArt i el Cicle de Joves Intèrprets al Palau adreçades especialment al públic més jove.

123456789
Jump to ObjectExecute action