Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

27/05/2015 23:35:13

Idioma

Identificació

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat cultural

Contingut de la pàgina

Descoberta de la geologia amagada sota les antigues vinyes de Sant Feliu

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, juntament amb el Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, ha organitzat pel proper diumenge 14 de juny de 10 a 14 hores una passejada per descobrir la geologia amagada sota les antigues vinyes de Sant Feliu.

Una vintena d'artistes locals exposen al Saló de Primavera

Del 29 de maig al 10 de juny tindrà lloc a la sala d'exposicions del Palau Falguera el XXVIII Saló de Primavera organitzat pel Cercle de Belles Arts de Sant Feliu.

Nova proposta teatral en el marc del cicle 'Primavera escènica'

El divendres 22 de maig, a les 21.30 h, la Sala Els Pagesos presenta "Marisex, un soliloquio perturbado", obra que s'emmarca en el cicle de teatre 'Primavera escènica', 

El barri de Can Maginàs celebra la seva festa aquest cap de setmana

L'Associació de Veïns i Veïnes de Can Maginàs, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu, organitza un any més la festa del barri, que tindrà lloc al llarg d'aquest cap de setmana a la plaça de Can Maginàs.

Èxit de participació en les Festes de Primavera

Un any més, les Festes de Primavera han estat marcades per la participació i la implicació de la ciutadania que ha sortit al carrer a gaudir de la celebració en un cap de setmana marcat pel bon temps.

123456789