Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/05/2024 11:16:09

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'IMPSOL cedeix a l'Ajuntament quatre pisos per ser destinats a la Borsa de Lloguer Social

06/04/2016
Lectures: 2206
L'IMPSOL cedeix a l'Ajuntament quatre pisos per ser destinats a la Borsa de Lloguer Social

L'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, i el conseller delegat de l'IMPSOL, Ramon Torra, han signat aquest dimecres 6 d'abril un conveni de col·laboració en funció del qual l'IMPSOL cedeix a l'Ajuntament quatre habitatges situats al carrer de General Manso per destinar-los a la Borsa de Lloguer Social. Per l'arrendament de cadascun dels habitatges l'Ajuntament abonarà anualment a l'IMPSOL 3.165,36 € (IVA inclòs).

La Borsa de Lloguer Social és un servei de mediació totalment gratuït entre les persones propietàries d'habitatges buits i els possibles llogaters amb dificultats per accedir a un habitatge a preu de mercat. El servei ofereix informació i assessorament jurídic i tècnic en matèria de lloguer i tramita els ajuts de lloguer.

A finals de 2014, l'Ajuntament va definir un pla d'accions per reduir el parc de pisos buits i aconseguir que passin a formar part de l'oferta d'habitatges de lloguer social i afavorir així l'accés a un habitatge a les persones que no poden pagar un pis a preu de mercat. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior