Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/05/2024 12:36:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

S'engega a les escoles Falguera i Gaudí el projecte "Cordes a primària" impulsat per l'Escola Municipal de Música

14/10/2016
Lectures: 5795
S'engega a les escoles Falguera i Gaudí el projecte "Cordes a primària" impulsat per l'Escola Municipal de Música

Les escoles públiques Falguera i Arquitecte Gaudí són els dos centres educatius de la ciutat on des de primers d'octubre hi ha en marxa el projecte "Cordes a primària", una iniciativa de l'Escola Municipal de Música i l'Ajuntament per fomentar l'ensenyament instrumental als alumnes de tercer curs d'aquests centres. 

Aquesta és la primera vegada que es posa en marxa l'experiència, amb l'objectiu d'enriquir l'ensenyament musical dels alumnes a través de la pràctica d'un instrument de corda. Així, els nens i nenes de tercer curs de les escoles Falguera i Gaudí dediquen una hora de l'assignatura de música al projecte "Cordes a primària", durant la qual el professorat de violí, viola i violoncel de l'Escola Municipal de Música es desplacen fins a les escoles i fan una classe junt amb l'especialista de música de cada centre.  

Durant les sessions, que es duran a terme durant tot el curs escolar, els alumnes tindran l'oportunitat de tocar el violí o el violoncel, i familiaritzar-se amb ells. Alhora, s'incentivarà que els nens i nenes puguin participar en esdeveniments musicals impulsats des de l'Escola de Música. I és que per sobre de tot, es pretén que els infants d'aquests centres tinguin l'oportunitat de gaudir d'una vivència musical  i una pràctica artística en grup que difícilment podrien tenir a l'abast a l'escola i en horari lectiu. 

La voluntat és que el projecte, que tot just s'estrena com a prova pilot, pugui ampliar-se el curs vinent també als alumnes de quart de primària dels centres Falguera i Gaudí. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior