Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/05/2024 13:11:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Engega la segona convocatòria del Projecte Mentoring de suport a l'emprenedoria

23/06/2017
Lectures: 1783
Engega la segona convocatòria del Projecte Mentoring de suport a l'emprenedoria

Aquesta setmana s'ha posat en marxa la segona edició del Projecte Mentoring, una iniciativa que té per objectiu afavorir el desenvolupament empresarial a la ciutat a partir de la posada en contacte de persones emprenedores que s'inicien en el món dels negocis amb professionals experimentats que actuen com a mentors i assessoren els novells. 

En aquesta segona convocatòria, el Projecte Mentoring arrenca amb 12 participants que durant 6 mesos treballaran plegats. Al llarg d'aquest temps, es faran reunions de grup i també sessions individuals en què els mentors traslladaran a les persones emprenedores la seva experiència i coneixements en relació al desenvolupament del seu projecte empresarial. A més, s'organitzaran també tallers, xerrades o sessions formatives perquè els participants rebin el màxim de coneixements i sàpiguen a partir de casos pràctics com gestionar el dia a dia d'un negoci.

A l'acte d'inauguració de l'edició 2017 del Projecte Mentoring, el qual va tenir lloc aquest dilluns 19 de juny a Can Maginàs, va comptar amb l'assistència de les parelles participants en la nova convocatòria, així com diverses persones de la primera edició que van encoratjar els nous participants a aprofitar l'experiència per aprendre i col·laborar amb empreses de tot el municipi. A l'acte també hi va assistir la regidora d'Activitat Econòmica, Cinta Daudé, qui va agrair la implicació i predisposició dels mentors i va felicitar els emprenedors per la seva "actitud positiva i enorme energia per tirar endavant un nou projecte empresarial". 

El Projecte Mentoring es va posar en marxa com a prova pilot l'octubre de 2014, i ara repeteix davant les excel·lents valoracions de les persones que van participar en l'edició inicial. De fet, la iniciativa va néixer arran d'una proposta de la Mesa pel Desenvolupament Econòmic i la Cohesió Social, acordada en el plenari d'octubre de 2013 per afavorir el desenvolupament d'empreses i comerços i, promoure la consolidació de nous projectes d'emprenedoria.  

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior