Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/05/2015 08:49:16

Idioma

Identificació

CERCA

Menú superior

Menú principal

Eleccions

Contingut de la pàgina

Consulta del cens electoral

La consulta del cens i del col·legi electoral es pot fer durant tot el dia d'avui a través de diferents canals

33.035 persones podran exercir el dret a vot en les eleccions del 24 de maig

Un total de 33.035 veïns i veïnes de la ciutat podran exercir aquest diumenge 24 de maig el dret a vot en les eleccions municipals. A Sant Feliu hi haurà oberts 23 col·legis electorals repartits pels diferents barris que obriran les portes de 9 del matí a 8 de la tarda. 

Ràdio Sant Feliu inicia la programació especial per les eleccions municipals

Amb motiu de les eleccions del 24 de maig, Ràdio Sant Feliu ha preparat una programació especial que inclou entrevistes als candidats, un debat electoral i un programa especial el dia dels comicis.

Col·legis electorals

L'Oficina del Cens Electoral possibilita a través d'aquesta pàgina web la consulta de la mesa y el local electoral corresponent a una determinada adreça.

En aquesta pàgina hi ha la relació de tots els col·legis electorals de Sant Feliu de Llobregat.

En aquest mapa en Google Maps on es poden localitzar els col·legis electorals de Sant Feliu de Llobregat i la delimitació dels 7 districtes.

Resultats electorals a Sant Feliu de Llobregat

Consulta dels resultats a Sant Feliu de Llobregat de tots els processos electorals. Durant la jornada electoral del 24 de maig es publicaran en línia les dades de participació i d'escrutini a mida que es vagin produint.

Llista de candidatures proclamades a la Circunscripció Electoral de Sant Feliu de Llobregat

El BOPB del 28 d'abril de 2015 publica la relació complerta de les candidatures proclamades a les eleccions municipals del proper 24 de maig. 

Repartiment de regidors segons el Mètode d'Hondt

El mètode d'Hondt és el sistema que es fa servir per repartir els regidors entre les candidatures de forma proporcional al nombre de vots obtinguts. Vols saber com es reparteixen els regidors segons aquest mètode? 

Manual per a Membres de les Meses Electorals

Aquest Manual s'ha elaborat perquè es puguin exercir correctament les funcions que es deriven del nomenament com a membre de mesa. Ser membre d'una mesa electoral és un deure cívic ineludible. Sense la disposició i l'esforç de les més de 500.000 persones (entre membres titulars i suplents) seria impossible dur a terme un procés electoral.

Enllaços relacionats d'interès

Enllaços per ampliar informació sobre el procés electoral de les eleccions municipals 2015: calendari, normatives, dades electorals, consulta del cens, manuals per a membres de mesa, presentacions, etc.