Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20/02/2018 08:41:53

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Formació digital

Sant Feliu Innova - Formació digital

Actualitat PuntTIC Falguera

Resultats: de 1 a 3 de 75
23/01/2018 Febrer 2018: formacions al Punt TIC Biblioteca Montserrat Roig

Reprenem el ritme després d'un mes atípic, desembre, i de gener, en el qual hem continuat amb els d'abans de festes. Aquest febrer us oferim el Club Maker, un curs bàsic d'ofimàtica, per aprendre les principals eines de treball d'oficina, un curs per submergir-nos en els tràmits digitals i dues activitats infantils, en dissabte, donat l'enorme èxit que van tenir les que vam programar en el TecnoNadal. Al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig.

28/12/2017 Ple total a les activitats infantils TecnoNadal del Punt TIC

Llista d'espera a totes les activitats. L'èxit del TecnoNadal, les activitats infantils programades per a aquestes festes al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig, ha estat total. La combinació de tecnologia per a infants amb creativitat, diversió i cultura maker ha fet que les llistes de totes les activitats s'omplissin molt ràpidament, en molt pocs dies.

18/12/2017 Gener 2018: formacions al Punt TIC Biblioteca Montserrat Roig

Després de Nadal tornen las formacions al Punt TIC amb la segona entrega dels cursos que vam iniciar al Desembre. Hi vols participar? Introducció a la informàtica 2, primeres passes amb el mòbil 2, Edició de fotos 2 i segon tastes de Disseny 3D. I el Club Maker de cada mes, no ho oblideu! Al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig!

123456789
Link to ObjectExecute action