Festes populars

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/09/2020 02:34:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Nadal i Reis

Felicitació del Nadal 2019 de Lídia Muñoz, l'alcaldessa

Lídia Munoz, l'alcaldessa

Sant Feliu ja està preparat i engalanat per a les festes nadalenques, amb els tradicionals llums de Nadal i amb les activitats que tots i totes esperem, sobretot la canalla, com el campament del patge reial, Els Pastorets, l’exposició de pessebres, o la cavalcada de reis.

En total, s’han instal·lat més de 400 punts de llums led de baix consum als principals carrers i eixos comercials de la ciutat. Leds de baix consum perquè malgrat les festes conviden a tot menys a l’estalvi i la mesura, volem continuar mantenint el nostre compromís com a Ajuntament amb la reducció del consum d’electricitat i la lluita contra el canvi climàtic.

I perquè el nostre Nadal va molt més enllà dels elements ornamentals, doncs també és cultura, és tradició... I comerç de proximitat!

En aquestes dates sempre cal fer una reflexió sobre el consum. Son moments d’alegria, especialment per a la canalla, que viu l'espera amb paciència i amb il·lusió, i sobretot amb la necessitat de comportar-se correctament per tal de veure's recompensat amb els regals que faran tió o reis. Un desig que les múltiples campanyes solidàries de joguines, fan que siguin realitat per a tots els nens i nenes.

Però allò veritablement cert és que els regals no substitueixen el caliu familiar. Quan són el complement a tot això, el consumisme és secundari i el Nadal es converteix en la festivitat de la qual tantes en tenim un gran record. Estimeu-vos molt, sortiu a gaudir dels carrers i les places de Sant Feliu, que s’ompliran d’activitats i mercats nadalencs, cuideu les persones que estimeu i cuideu també de pas, la vostra ciutat.

Bon Nadal!!

Lídia Muñoz, l’alcaldessa