Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/08/2019 07:05:29

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Empreses creades

  Empreses creades amb el suport del Servei de Creació d'Empreses

  Accedir al canal RSS de Empreses creades
  Ubeda

  UBEDA, botiga de roba i complements per home, dona i nen de totes les edats i roba de la llar. Montserrat Garcia, santfeliuenca de 32 anys amb amplia experiència com a dependenta, desprès de treballar durant 11 anys a la botiga, decideix emprendre una nova etapa amb UBEDA.

  CATAVINS

  CATAVINS, es un projecte nascut al 2014 de la mà de les germanes Ferrer amb el desig d'oferir la selecció dels millors olis, vins i caves de Catalunya. Treball, constància, coneixement i passió, són els principals trets que acompanyen a Catavins.

  Perruqueria Mar Barrero

  Perruqueria Mar Barrero neix al 2014 amb l'objectiu de donar un servei de Perruqueria al barri de Roses-Castellbell. Desprès d'una llarga trajectòria en el sector, gran professionalitat i dedicació des de 1993 com a perruquera a la ciutat, Mar ha decidit complir el seu objectiu, tenir el seu propi negoci i, ho ha aconseguit!!!

   

  FlatBarcelona

  FlatBarcelona és una nova empresa nascuda l'any 2014 amb l'objectiu de donar servei personalitzat i exclusiu a viatgers que temporalment s'instal·len a Barcelona, ja sigui per turisme, negocis o estudiants.

  Insitwo

  Insitwo és una nova empresa nascuda l'any 2014 i creada per dues santfeliuenques molt motivades, professionals i amb un clar esperit de servei al client. I així va néixer Insitwo, Consultroría d'Hosteleria amb el clar objectiu d'assistir a professionals i a negocis d'hostaleria a nivell operatiu analitzant, desenvolupant i canviant operatives.

  Teresa Muntané "Cake Designer"

  Teresa Muntané "Cake Designer", és el resultat d' il.lusió, creativitat, disseny, sentiment, passió i art d'una emprenedora de 27 anys. Teresa Muntané ha convertit el seu hobby en la seva professió, creant un somni en una "dolça" realitat.

  Gaudim

  Gaudim, Serveis Educatius, culturals i de lleure és una nova empresa nascuda l'any 2013 de la mà de dues emprenedores santfeliuenques. Desenvolupen una tasca complementària i necessària a l'ensenyament obligatori bàsic. El seu servei es dirigeix tant a escoles com a institucions culturals i cobreix aquelles franges horàries que l'escola reglada no pot atendre.

  Dignitae

  Dignitae, s.c.c.l és una empresa d'ajuda a domicili que es dedica a la prestació d'un servei integral, consistent en un programa individualitzat, de caràcter preventiu i rehabilitador, a través de professionals que realitzen l'atenció personal, domèstica, de suport psicosocial, familiar i relacions amb l'entorn.

  Amb el suport de:

  Diputació de Barcelona

  Mancomunitat de Catalunya

  Catalunya empren

  Generalitat de Catalunya. Departament d'empresa i ocupació

  Fons social europeu