Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/01/2022 07:58:58

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Reglament de Participació Ciutadana i Col·laboració

La ciutat de Sant Feliu de Llobregat conté una llarga tradició de foment de la cultura participativa en la concreció de les seves polítiques públiques, com ho demostra el fet que al 1998 ja es vam dotar d’un reglament de participació ciutadana.

Aquest reglament va permetre tenir un primer marc per tal de poder canalitzar la voluntat dels santfeliuencs i santfeliuenques, i així participar més activament en la vida del municipi.

Hem fet un pas endavant per obrir més la vida municipal a la ciutadania. La creixent voluntat col·lectiva d’incidir en les polítiques públiques municipals, ens ha portat a dotar-nos d’un nou Reglament de Participació Ciutadana i Col·laboració, que va ser aprovat al ple de maig del 2018.

Cal remarcar que aquest reglament ha estat fruit del treball col·lectiu i que la seva redacció ha sorgit d’una ponència unitària formada per tots els partits polítics representats al Ple Municipal, per tal de dotar aquest reglament de la màxima legitimitat.

És un reglament innovador i punter, perquè Sant Feliu segueixi sent un referent en matèria de Govern Obert, participació ciutadana i transparència. N’és un exemple la convocatòria anual d’una consulta ciutadana el tercer diumenge de novembre, que s’inicia el 2019 amb l’elecció del projecte per urbanitzar l’espai alliberat pel soterrament.

Enllaços:

Salta a la part superior