Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2024 04:07:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Com arribar-hi

En tren

 En autobús

 En tramvia

  • Línia T3: Sant Feliu Consell Comarcal - Barcelona Francesc Macià

En vehicle privat

  • Principals vies d'accés: A-2, B-23, BV-2001, N-340

Serveis mòbils de transports i mobilitat

AMB Temps Bus és una app gratuïta amb la qual podràs saber i consultar, en temps real, la freqüència d'autobusos amb les seves respectives rutes i trajectes a Barcelona. També podràs conèixer la ubicació exacta de totes les parades d'autobús de BCN i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

TMB App és una aplicació que permet disposar d’informació de les línies, d'alertes de servei, d'informació general de metro i bus i per a la planificació del viatge, així com dels canals d’atenció al client. Els membres del Club JoTMBé podran gaudir d’una informació més personalitzada.

Rodalies de Catalunya permet consultar horaris, itineraris i connexions, desar els itineraris preferits, consultar els plànols de les línies i els serveis de totes les estacions, trobar les estacions més properes a una ubicació, conèixer els avisos i les incidències del servei, consultar la previsió meteorològica de la destinació, subscriure’s al servei de notificacions d’incidències de les línies, triar l’idioma de l’aplicació (català, castellà o anglès)

Amb TRAM Barcelona es pot consultar horaris previstos per a qualsevol data futura, veure rutes entre parades, incloent horaris i transbords, saber que parada tens més propera amb el mapa de línies, definir les teves parades favorites, consultar els propers tramvies amb horaris en temps real, personalitzar el Giny per a les teves parades favorites, veure incidències (i t'avisem en cas que t'afectin), consultar informació sobre títols de transport, contactar amb TRAM per a queixes, suggeriments o objectes perduts, i veure els punts d'interès de les rutes del TRAM.

L'aplicació EasyPark permet abonar l’estacionament en zones regulades. És senzill, funcional i agilitza la gestió de temps. A més permet a l’usuari pagar únicament pel temps utilitzat i abonar possibles sancions. També permet ampliar el temps d’estacionament des del mòbil, sense desplaçaments.

AMB Taxi Barcelona permet als usuaris calcular l'import orientatiu dels trajectes en taxi. Indicant l'origen i la destinació indicarà la distància, el temps de recorregut i l'import aproximat del trajecte.

Salta a la part superior