Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/06/2022 09:03:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Reconeixement al mèrit comercial

Reconeixement al mèrit comercial

Aquests premis són un reconeixement als comerços de Sant Feliu de Llobregat i a les famílies que els han impulsat i que han dedicat la seva vida a fer-los créixer i evolucionar.

Ruta del comerç emblemàtic:

2021: Foto Blas

La Fina i el Blas van obrir les portes de la seva primera botiga al carrer Església l'any 1971. Aquell any una riuada va afectar Sant Feliu i el Blas va immortalitzar els fets i les destrosses en unes fotografies que van exposar a l'aparador i van tenir una gran acollida per part de la ciutadania. Més endavant, a la botiga de la plaça de la Vila es van adaptar al naixement de l'era digital, adaptant els productes i els serveis.

En l'actualitat, amb l'ajuda dels seus fills, dependentes, clientela i passió per la fotografia, segueixen obrint les portes cada dia.

2021: Bar Antolín

Bar Antolín es va inaugurar fa cinquanta anys fruit de la il·lusió de l'Esteve Antolín Andreu i Conxita Arrufat Andreu.

Ells havien vingut juntament amb les seves filles Pilar, Núria i Adriana d'un poble de Terol, Mont-roig de Tastavins l'any 1965. Durant quaranta anys més, la Conxita i les  tres filles s'han fet càrrec del seu somni que al final ha estat el de tota la família.

Han viscut la transformació d'un barri, i es queden amb l'estima que sempre els han manifestat els seus veïns i veïnes, que també són la seva clientela i el seu bé més preuat.

 

2020: Tintoreria Marcos

Tintoreria Marcos va començar la seva trajectòria l'any 1970, en Carmelo i la Brígida, compraven un negoci de tintoreria que tenien en venda la família Remolà.

Durant aquests 50 anys, han estat treballant, rentant i planxant tot tipus de teixits, roba, cortines, catifes, sofàs, etc. L'any 2013, en Carmelo es va jubilar parcialment, ara li dedica unes hores només a romandre per la tintoreria, però el pes integra de la feina i l'administració és per al Raül.

 

 

2020: Alimentació Toscano

Alfonso i Antonia van començar fa 50 anys en el negoci d'Alimentació Toscano. Una botiga al barri de la Salut que ha ofert els millors productes al llarg dels anys a veïnes i veïns.  Han consolidat el seu establiment amb constància, proximitat, confiança, qualitat i servei. Així, han aconseguit no només mantenir la seva clientela fidel, que  a més s'amplia dia a dia.

Actualment, Alimentació Toscano continua donant servei amb la família, les seves filles M. Luisa i Antonia i el seu gendre Florentín.

 

 

2019: Migogar

Montserrat Serrano i Miquel Gómez, a finals dels anys 60, van venir a viure a Sant Feliu i al poc temps van decidir muntar "Sastreria Migogar", donant sempre el millor servei, assessorament de moda i buscant sempre el millor equilibri entre qualitat i preu. 

 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12345
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior