Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/06/2019 18:55:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Reconeixement al mèrit comercial

  Reconeixement al mèrit comercial

  Aquests premis són un reconeixement als comerços de Sant Feliu de Llobregat i a les famílies que els han impulsat i que han dedicat la seva vida a fer-los créixer i evolucionar.

  Ruta del comerç emblemàtic:

  2018: Corseteria Roig, des de 1968

  Cap a l'any 1967 Ricard Roig i la seva esposa volien establir-se per ells mateixos en el sector de la cotilleria i de la roba íntima. El matrimoni va obrir la botiga a Sant Feliu de Llobregat, ja que era un poble que apuntava a créixer molt i un punt de referència al Baix Llobregat. Va ser a l'any 1968 quan van inaugurar la botiga a la carrer de Laureà Miró, número 135.  També disposa d'un altre establiment al carrer de Santa Creu, 16.

  Més informació de Corseteria Roig 

  2017: Forn i pastisseria Can Plana, des de 1961

  El seu inici es remunta al juny del 1961. Passat els anys, la família va anar incorporant pastisseria dolça, brioixeria i pastisseria salada, fins que l'any 1998 van reformar la botiga amb l'objectiu d'oferir, ampliar i millorar la qualitat i l'oferta dels seus productes. Va ser llavors quan van tenir El Punt Gastronòmic, el servei de càtering i els plats cuinats.

  Més informació de Forn i pastisseria Can Plana

  2017: Farmàcia Taulé Martí, des de 1952

  La història de la farmàcia comença amb l'avi, en Miquel Martí i Tort, de Sant Feliu de Llobregat de tota la vida. L'any 1952 la família va comprar la farmàcia on ara es troben al carrer de Laureà Miró. Els seus nets van prendre el relleu de l'avi i de cara al futur veuen la farmàcia com un centre que ofereix uns serveis de salut de qualitat que tracta el pacient de manera integral, ajudant-se d'un equip especialitzat en diferents àmbits.

  Més informació de Farmàcia Taulé Martí

  2016: Cal Dalmases, des de 1949

  Les seves caixes de fruita, com a portal de la plaça de la Vila, han saludat des de l'any 1949 els santfeliuencs i les santfeliuenques que s'hi atansen. Aplega 67 anys de presència constant a Sant Feliu, primer, fins al 1968, de la mà del matrimoni format per Pere Dalmases i Leonor Lizana. Després, fins al 2002, de la mà de la seva filla Montse i el seu marit. Actualment, l'atén la seva filla, Carme Dalmases.

  Més informació de Cal Dalmases

  2016: Farmàcia Carbonell, des de 1925

  La Farmàcia Carbonell va obrir les portes l'any 1925 al carrer de Laureà Miró, 198, de la mà de Carles Carbonell. Tres anys després es va transformar en casa i farmàcia a la seva ubicació actual, al carrer de Joan Batllori. Posteriorment va continuar amb el negoci el seu nebot i posteriorment els fills de l'Ernest.

  Més informació de Farmàcia Carbonell 

  PrimeraRetrocés ràpidAnterior
  1234
  SegüentAvanç ràpidDarrera