Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

18/06/2018 06:09:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
La campanya de Nadal intermunicipal 2017-2018 seleccionada com a Bona Pràctica Municipal

La campanya de Nadal "Per Nadal no cal creuar la Diagonal, cada ovella al seu corral " organitzada conjuntament pels Ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern ha estat inclosa al Banc de Bones Pràctiques.

 

Seminari: La gestió de la marca en el nou tipus de consum

Sabeu com augmentar el valor de la vostra marca i/o producte en el context del mercat de consum actual? El proper 7 de juny veurem quin és aquest nou paradigma de consum i com adaptar-nos-hi.

Inscripcions aquí.

La Sala Ibèria acull la jornada "Comerç i serveis accessibles per a una ciutat amigable"

El proper dimecres, 6 de juny, se celebra a Sant Feliu la jornada sobre accessibilitat al comerç, organitzada per l'AMB en col·laboració amb COCEMFE Barcelona i l'Ajuntament de Sant Feliu.

Jornada de cloenda "Indústria 4.0"

Dijous 26 de juny tindrà lloc a Sant Feliu la Jornada de cloenda del Programa Industria 4.0. Les empreses de Sant Feliu i de Sant Just participants en el programa, explicaran que els ha reportat aquesta participació i ens presentaran alguns dels projectes que començaran a desenvolupar. Per altra part el Centre Tecnològic Eurecat, ens oferirà la conferència "Integració de dades i la seva explotació, conceptes claus i casos d'èxit".

Calendari de Formació en Creació i Gestió d'empreses 2018

L'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, conjuntament amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, fa públic el Calendari 2018 de les accions formatives adreçades a persones emprenedores, comerços, empreses de nova creació i empreses ja consolidades.

123456789
Link to ObjectExecute action