Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/10/2020 00:35:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Mesures econòmiques per als sectors més afectats per les noves restriccions

El govern de la Generalitat ha aprovat noves mesures amb l'objectiu de pal·liar els efectes de les noves restriccions adoptades la setmana passada a causa de l'augment de contagis per coronavirus. S'hi inclouen subvencions a empreses i pimes dels sectors de la restauració, i l'estètica i la bellesa; préstecs d'Avalis i mesures sobre el lloguer de locals arrendats.

Festiu local d'obertura comercial

Segons va acordar el Ple de l'Ajuntament en sessió celebrada el 25 de juliol de 2019, el proper divendres 30 d'octubre serà festiu a Sant Feliu de Llobregat. Malgrat aquesta festivitat, els propietaris dels establiments comercials podran obrir-los al públic.

Noves mesures Covid-19 en el sector comerç

La Generalitat de Catalunya va anunciar ahir les noves mesures per aturar l' increment de casos de Covid-19, aquí trobareu un resum de les mesures en l' àmbit de l'activitat econòmica.

 

Nova edició dels cursos de magatzem i de treballs verticals per a joves de Garantia Juvenil

Aquest mes d'octubre s'inicien les formacions d'Operacions auxiliars de magatzem i d'Operari/ària de treballs verticals en el sector de la rehabilitació i l'eòlic. Ambdues s'adrecen a joves d'entre 18 i 29 anys inscrits/es al Programa de Garantia Juvenil i estan 100% subvencionades.

Incorporació de les persones admeses als plans d'ocupació d'oficis

Aquest mes d'octubre s'incorporen 12 persones per treballar al Departament de Via Pública i Manteniment Ciutat en el marc dels plans d'ocupació. Aquesta acció forma part de les polítiques actives d'ocupació de l'ajuntament, amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i del programa Treball als Barris, del Servei d'Ocupació de Catalunya.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera