Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
26/09/2018 17:14:48

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Espai Garbuix finalista en els Premis Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018

El passat 20 de Setembre es van entregar els premis Ateneu Cooperatiu Baix Llobregat. La cooperativa educativa de Sant Feliu de Llobregat Espai Garbuix, ha participat en aquests premis i ha estat finalista.

 

Seminari: La gestió de la marca en el nou tipus de consum

Sabeu com augmentar el valor de la vostra marca i/o producte en el context del mercat de consum actual? El proper 9 d'octubre veurem quin és aquest nou paradigma de consum i com adaptar-nos-hi.

Itinerari persones emprenedores: 4-Formes jurídiques

Has de decidir quina forma jurídica adoptar? Vols saber quina és la més adequada al teu projecte? Tens intenció de canviar de forma jurídica i no saps quina és la més adient a la teva estructura empresarial? El proper 2 d'octubre participa en aquest seminari, "Itinerari persones emprenedores: 4-Formes jurídiques", adreçat a persones emprenedores i empresaris/àries.

Comunicat sobre la nova zona d'activitat econòmica del Torrent del Duc Sud

Els sindicats CCOO i UGT, l'Associació d'Empresaris dels Polígons d'Activitat Econòmica de Sant Feliu (AEPLA) i l'Ajuntament aposten pel desplegament de la indústria 4.0, l'economia verda, circular i sostenible.

 

Itinerari persones emprenedores: 3-Tresoreria

Saps com fer la planificació financera del teu projecte empresarial o de la teva empresa?Saps com dur a terme una adequada gestió de la tresoreria? Vine al seminari "Itinerari persones emprenedores: 3-Tresoreria", adreçat a persones emprenedores i gerents d'empresa (PIMEs) i t'ho explicarem.

123456789