Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/10/2021 18:42:29

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Campanya informativa sobre normativa de Consum per a paradistes del Mercat de Marxants

Els propers dilluns 18 i 25 de novembre tindrà lloc una campanya informativa entre els i les paradistes del Mercat de Marxants sobre la normativa vigent de protecció dels drets de les persones consumidores. La campanya ha estat organitzada conjuntament entre les àrees de Consum i Promoció Econòmica de l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona. 

Gran flexibilització de les mesures de contenció de la Covid-19

A partir del 15 d'octubre, la restauració i gran part d'activitats culturals reprenen el 100% d'aforament tant en interior com en exterior. S'amplien els aforaments d'altres sectors, tot i que la mascareta continuarà sent obligatòria als interiors. 

Formació per a empreses: Analítica de costos de serveis i per comandes

Taller online sobre els costos directes i indirectes, el càlcul de costos de l'elaboració d'un producte o prestació d'un servei i la rendibilitat marginal d'una comanda. Inscripció oberta!

Formació per a empreses: Google Ads: Anuncia't a Google

Com funciona Googel Ads i com podem planificar campanyes publicitàries per a donar a conèixer els nostres productes i marca a les persones apropiades?  El proper 18 d'octubre, taller online amb Mar Cots de Ciberteka. 

Reobertura de l'oci nocturn a partir del 7 d'octubre

Després d'any i mig de tancament, els locals d'oci nocturn podran reobrir a partir del dijous 7 d'octubre, amb restriccions d'aforament i mesures especials com l'ús del passaport Covid.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior