Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/05/2020 06:29:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Reobertura parcial del Centre Can Maginàs

Amb l'entrada de Sant Feliu de Llobregat en la fase 1 de la desescalada, el centre de Promoció Econòmica Can Maginàs reprèn part de la seva activitat presencial, amb l'horari d'atenció al públic de 9 a 13.30 h.
 

Inscripcions per als PFI-PTT de l'Aula Sant Feliu del 25 de maig al 30 de juny

Els Plans de Transició al Treball s'adrecen a joves entre 16 i 21 anys. A Sant Feliu s'imparteixen els de comerç i atenció al públic; fabricació mecànica, d'ajust i soldadura; i cuina i serveis de restauració.

Informació sobre treball en temps de coronavirus (actualització)

Donada la situació excepcional causada per la pandèmia del COVID-19 us oferim un recull d'informació relacionada amb l'àmbit del treball.

Ajut per al pagament del lloguer, de l'habitatge habitual, per a persones en situació de vulnerabilitat provocada per la pandèmia del Covid

La Generalitat de Catalunya obre una línia d'ajuts específics per a les famílies amb dificultats sobrevingudes i temporals degudes a la pandèmia de la COVID-19 per fer front al pagament del lloguer del seu domicili habitual.

Seminari en línia "Tresoreria i fonts de finançament"

Saps com fer la planificació financera del teu projecte empresarial o de la teva empresa? Saps com dur a terme una adequada gestió de la tresoreria? El proper dia 3 de juny tindrà lloc el seminari "Tresoreria i fons de finançament", adreçat a persones emprenedores i empresàries.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera