Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/05/2020 14:18:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Notícies d'actualitat de l'àmbit de comerç a Sant Feliu de Llobregat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Noves mesures complementàries en ocupació i seguretat social i en l'àmbit econòmic i tributari

El Reial Decret 19/2020, de 26 de maig, introdueix noves mesures complementàries per a paliar els efectes de la COVID-19 com són l'ampliació dels cassos d'accident laboral, l'obligació de presentació dels comptes anuals per aquells qui estan subjectes a l'impost de societats no ho van fer en el termini establert i d'altres mesures.

Des del 25 de maig Sant Feliu de Llobregat passa a la fase 1 del desconfinament

Des del 25 de maig Sant Feliu de Llobregat passa a estar a la fase 1. Vols conèixer què comporta aquest avanç en el desconfinament a nivell empresarial?

Nova edició del programa Accelera el creixement, ara adaptat al context de la COVID-19

Arriba de nou el Programa Accelera el Creixement dirigit a empreses que volen identificar les claus de l'èxit per potenciar el seu creixement. Enguany, aquesta novena edició es centrarà en el nou escenari postcoronavirus. Vols conèixer en què consisteix aquest programa en el qual ja hi han participat més de 400 pimes?

Ajut per al pagament del lloguer, de l'habitatge habitual, per a persones en situació de vulnerabilitat provocada per la pandèmia del Covid

La Generalitat de Catalunya obre una línia d'ajuts específics per a les famílies amb dificultats sobrevingudes i temporals degudes a la pandèmia de la COVID-19 per fer front al pagament del lloguer del seu domicili habitual.

Seminari en línia "Transició energètica en l'empresa"

Saps què és la transició energètica? T'interessa saber com es podria aplicar a la teva empresa i així esdevenir més sostenible? El proper 10 de juny tindrà lloc el seminari "Transició energètica en l'empresa", adreçat a persones emprenedores i empresàries.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera