Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/07/2021 08:11:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Notícies d'actualitat de l'àmbit de comerç a Sant Feliu de Llobregat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Actualització de les mesures Covid-19: tancament de tota activitat a les 00.30 h

El govern de la Generalitat ha aprovat noves mesures per tal de frenar els contagis per Covid-19. Qualsevol activitat de restauració o de l'àmbit cultural haurà de finalitzar a les 00.30 h i es recomana la limitació de l'accés a parcs, platges i altres espais públics exteriors entre aquella hora i les sis del matí. Mesures vigents del 15 al 22 de juliol.

Actualització 16/07/2021: A aquestes mesures s'hi afegeix el confinament nocturn d'1 h a 6 h a 161 municipis de Catalunya, entre els quals hi ha Sant Feliu de Llobregat.

Actualització 23/07/2021: Es prorroga el confinament nocturn d'1 h a 6 h durant una setmana més.

Actualització de les mesures per la Covid-19: Tancament dels locals d'oci nocturn

Davant el nou augment de contagis per Covid-19, el Procicat ha aprovat noves mesures. La principal és el tancament de nou dels local d'oci nocturn que no puguin desenvolupar les seves activitats a l'aire lliure, així com la necessitat de fer tests d'antígens a les persones que assisteixin a espectacles multitudinaris amb activitats musicals i ball, i que estiguin en peu i a l'aire lliure. Aquestes restriccions es mantindran fins el proper 23 de juliol.  

Campanya 'És el meu mercat setmanal' de la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa la campanya 'És el meu mercat setmanal', per tal de promoure l'ús dels mercats de marxants com a comerç local, variat i de qualitat, que a més compleix amb totes les mesures de seguretat per la prevenció de contagis per Covid-19.

Guia Instagram Professional per a comerços

Ja està disponible la primera de les tres parts de la formació "Instagram " que l'equip de dinamitzadors digitals ha preparat per donar suport al comerç local.

Aquesta primera part, és una guia d' iniciació a l'aplicació on podreu obtenir informació sobre com obrir un compte professional, com navegar per la plataforma i quin tipus de contingut es pot publicar, així com la forma d'optimitzar el vostre perfil.

Mesures Covid-19: Reobertura de l'oci nocturn a partir del 21 de juny

El Procicat ha aprovat la reobertura dels locals d'oci nocturn i l'ampliació, per al sector de la restauració, de la quantitat màxima de comensals per taula a 10 persones. També s'aixeca la limitació de persones per a les reunions socials i familiars. Les mesures entren en vigor el dilluns 21 de juny i es mantindran durant dues setmanes.

Actualització 2/07/2021: El Procicat ha anunciat la prorroga de les mesures vigents fins al 12 de juliol. 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior