Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/08/2020 11:10:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Notícies d'actualitat de l'àmbit de comerç a Sant Feliu de Llobregat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Reconeixement al Sant's Market

El Sant's Market, la mostra de comerç entre Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, que s'organitza al Parc de Torreblanca ha estat reconegut i incorporat al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP) de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals.

El santfeliuenc Jordi Mora, un dels 10 millors fotògrafs de casaments del món

El fotògraf Jordi Mora, amb botiga a la Plaça Catalunya, 4, ha estat reconegut com un dels 10 millors fotògrafs de casaments del món per la WEDISSON AWARDS. 

Seminari en línia "Com posicionar el teu web a internet (SEO local)"

Vols aconseguir que la pàgina web de la teva empresa sigui visible en els primers resultats del cercador? El proper 6 de juliol es realitzarà el seminari en línia "Com posicionar el teu web a internet (SEO local)" adreçat a persones emprenedores i empreses.

Noves mesures socials de reactivació de l'ocupació i protecció de treballadores en règim d'autònom i de competitivitat del sector industrial

El 27 de juny, ha entrat en vigor un nou decret, que prorroga els ERTO i introdueix novetats en la prestació extraordinària per cessament d'activitats dels autònoms.

Sant Feliu de Llobregat passa a la fase de represa

El 19 de juny Sant Feliu de Llobregat entra a la fase de respresa, tant sols, 24 hores després d'haver entrat a la fas 3.  Vols conèixer què comporta aquest avanç a nivell empresarial?

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera