Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/04/2021 19:15:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Notícies d'actualitat de l'àmbit de comerç a Sant Feliu de Llobregat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Mesures restrictives per la Covid-19: confinament perimetral i reobertura de la restauració als centres comercials

El Procicat ha anunciat avui l'aixecament de la restricció de mobilitat comarcal, de manera que la mobilitat queda restringida a l'àmbit autonòmic. També podran reobrir els bars i restaurants ubicats als centres comercials. Aquestes noves mesures entraran en vigor el 26 d'abril i es mantindran fins el 3 de maig.

 

Establiments participants al concurs d'aparadors a la Fira 2021

Les festes de primavera d'enguany, que tindran un caràcter bàsicament virtual, també us convidaran a visitar i votar l'establiment que us sembli que ha dissenyat el millor aparador ambientat o bé amb la rosa i/o amb l'imaginari col·lectiu de Sant Feliu de Llobregat.

Del 7 al 16 de maig podreu visualitzar els més de 20 establiments que s'han adherit a la campanya i que opten a diferents premis.

Mesures restrictives per la Covid-19: torna el confinament comarcal

A causa de l'augment de les xifres epidemiològiques de la Covid-19, el Procicat ha acordat la restricció de mobilitat a l'àmbit comarcal. Aquesta i la resta de mesures mantindran del 9 al 19 d'abril.

Actualització 16/04/2021: El Procicat ha aprovat la pròrroga d'aquestes mesures fins el 25 d'abril. 

Sant Jordi 2021

La situació sanitària no permetrà viure la Diada de Sant Jordi al carrer com habitualment, tradició que afecta especialment el comerç i les entitats.

Tot i així, es permetrà de manera excepcional a llibreries i floristeries poder instal·lar parades que estiguin ubicades davant del local comercial per poder vendre al públic. 

Entra aquí  a la noticia completa

Projecte de dinamització digital del comerç de Sant Feliu

Dilluns 12 d'abril es va iniciar la segona part del Programa Singulars de l' Àrea Metropoltiana de Barcelona del Pla dinamització digital del comerç local.

Després de realitzar una formació inicial intensiva en màrqueting digital, les quatre persones contractades desenvoluparan tasques d'assessorament, formació i acompanyament als establiments de comerç, serveis i restauració de la ciutat. 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior